Rize'de Minik Öğrencilerin Mutluluğu

Rize'de Minik Öğrencilerin Mutluluğu
Rize'de minik öğrenciler okuma ve yazmayı öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar.

Rize Vakıflar İlköğretim Okulu birinci sınıfta okuyan öğrenciler okuma ve yazmayı öğrenmenin mutluluğunu uçan balonları gökyüzüne bırakıp tulum eşliğinde folklor oynayarak kutladı.

Okul Müdürü İhsan Çelik yaptığı açıklamada, "Okulların açıldığı ilk gün annelerinin elini tutarak heyecanla oturdukları sıralarda kısa sürede okumaya geçerek onların gelişim sürecini takip etmek ve ilk çizdikleri eğik çizgilerden sonra şuan bir defter bitirmiş olduklarını görmek güzel bir duygu. İnşallah öğrencilerimiz vatana millete faydalı, milli ve manevi değerlere bağlı birer birey olurlar." dedi.

Müdür Çelik, 19 Eylül 2011'de okulların açılmasının ardından bugüne kadar ki kısa zamanda öğrencilerini okul-yazar hale getiren öğretmenleri Melek Canıtez, Emine Yılmaz, Neriman Öztürk ve Selami Sonay'ı ve evlerinde çocuklarının ödevlerini yapmada gayret gösteren velileri tebrik ederek teşekkür etti.

Daha sonra ise okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte miniklerin bir dönem boyunca öğrenmeye çalıştıkları harflerin yazılı olduğu uçan balonlar coşkuyla gökyüzüne bırakıldı. Veliler, sınıf öğretmenleri ve küçük afacanlar tulum eşliğinde folklor oynadı.

vakiflar-ilkogretim-okulu-eglencesi-1.20120119181445.jpg

vakiflar-ilkogretim-okulu-eglencesi-2.20120119181520.jpg

vakiflar-ilkogretim-okulu-eglencesi-3.jpg

vakiflar-ilkogretim-okulu-eglencesi-4.jpg

vakiflar-ilkogretim-okulu-eglencesi-5.jpg

vakiflar-ilkogretim-okulu-eglencesi-6.jpg