Rize'de Minik Yıldızlar Gündüz Bakım Evi Erken Kayıt Fırsatını Kaçırmayınız

Rize'de Minik Yıldızlar Gündüz Bakım Evi Erken Kayıt Fırsatını Kaçırmayınız
Özel Minik Yıldızlar Gündüz Bakım Evi, yaz dönemi öğrenci kayıtları için erken kayıt fırsatı sunuyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyen veliler, kurum ile iletişime geçerek bu fırsattan yararlanabiliyor.

Rize’de okul öncesi eğitime yeni bir soluk getiren güleryüzlü kadrosu ile montessori ve reggio emilia eğitimiyle hizmet veren Özel Minik Yıldızlar Gündüz Bakım Evi’nde erken kayıt dönemi başladı.

Önce sağlık diyen Özel Minik Yıldızlar Gündüz Bakım Evi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle her türlü tedbirin alındığını ve eğitime hazır bir vaziyette ailelerin en kıymetli varlıkları için erken kayıt avantajlarını velilere sunduklarını bildirdi.

Kurumdan yapılan açıklamada, 2020-2021 yılı eğitim öğretim yılına yaz okuluyla başlanıldığı ifade edilerek, “Okulumuz 2-3 yaş, 3-4 yaş ve 5-6 yaş sınıfı olmak üzere 3 sınıf. Bir adet oyun odası, dış bahçe, çok amaçlı salon, mutfak ve yemekhaneden oluşmaktadır. reggio emilia eğitimdeki gibi duvarsız sınıflarımız mevcuttur. Sınıflarımızın bir bölümü tamamen cam olup çocuklarımızın özgürlük hislerini desteklemek, gündelik hayatta gün ışığından mahrum kalmadan eğitime devam etmesini sağlıyor. Okulumuz, MEB müfredatının yanı sıra ek eğitim planları montesori real life reggio emilia anlayışını benimsemiş olup çocukların çok yönlü gelişmelerini sağlamayı amaç edindik. Bu süreçte velilerin çocuğun gelişimine önemli katkısı olduğunu bildiğimizden gönüllü veli katılım etkinlikleri düzenlemekteyiz. Alan gezileri mutfak etkinlikleri zihinsel gelişimi destekleyen deney matematik ve hafıza ve dikkat etkinliklerine bol yer verilmektedir.” denildi.

Minik Yıldızlar Gündüz Bakım Evi adres ve iletişim bilgileri:

GSM: 0532 653 43 18 Çarşı Mahallesi Hacı Eşref Cad. Alican Apt. No: 5/4 RİZE

İntagram hesabı: Minikyildizlar2019

minik-yildizlar-gunduz-bakim-evi-erken-kayit-firsatini-kacirmayiniz-(1).jpgminik-yildizlar-gunduz-bakim-evi-erken-kayit-firsatini-kacirmayiniz-(4).jpgminik-yildizlar-gunduz-bakim-evi-erken-kayit-firsatini-kacirmayiniz-(3).jpgminik-yildizlar-gunduz-bakim-evi-erken-kayit-firsatini-kacirmayiniz-(5).jpgminik-yildizlar-gunduz-bakim-evi-erken-kayit-firsatini-kacirmayiniz-(6).jpgminik-yildizlar-gunduz-bakim-evi-erken-kayit-firsatini-kacirmayiniz-(2).jpg