Rize'de Miniklerden Anlamlı Bağış

Rize'de Miniklerden Anlamlı Bağış
Berat Camii Şefkat Kur’an Kursu Öğrencileri, harçlıklarından biriktirmiş oldukları paraları “Hediyem Kur'an Olsun” kampanyasına bağışta bulunarak herkese örnek oldu.

Rize Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi'nin ortaklaşa başlattığı "Hediyem Kur'an Olsun" kampanyasına bağışlar devam ediyor.

Berat Camii Şefkat Kur’an Kursu Öğrencileri de 71 Kur’an karşılığı olan 852 lirayı Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi Başkanı İl Müftüsü İsmail Yalçın’a teslim etti.

img_4664.jpg

İl Müftüsü İsmail Yalçın, ülkemizde ve İslam dünyasının dört bir köşesinde Kur'ana ihtiyaç duyan kişi ve kurumlara göndermek üzere ilimiz genelinden başlatmış oldukları “Hediyem Kur'an Olsun” kampanyasının oldukça ilgi gördüğünü ve halkımızın adeta birbirleriyle yarıştığını ifade etti.

Miniklerin harçlıklarından arttırarak biriktirdikleri paraları böylesine anlamlı bir kampanya için bağışlamalarının takdire şayan bir davranış olduğunu ifade ederek onları tebrik eden Müftü Yalçın, “Hediyem Kur'an Olsun” kampanyasına bağışta bulunan kişi, kurum ve kuruluşlar için 10 Nisan Pazartesi günü saat 17.00’de İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Türkiye Diyanet Vakfı Tanıtım ve Teşekkür Programına tüm halkımızı davet etti.

img_4666.jpg

img_4665.jpg

 

img_4663.jpg