Rize'de Muhtarın Silahlı Tartışması 1 Yaralı

Rize'de Muhtarın Silahlı Tartışması 1 Yaralı
Rize'de Köylere Hizmet Birliğinin ihale ettiği su kanalizasyon işini yapan firmada çalışan işçinin köy muhtarıyla tartışmasında muhtar işçiyi ayağından vurdu.

Rize'nin Karasu Köyünde köy muhtarı tartıştığı su kanalizasyon işinde çalışan işçiyi ayağından vurdu. İddiaya göre, Güneydoğulu olan işçinin tartışma sırasında muhtara "Seni dağa kaldırır, öldürürüm" ifadesi üzerine muhtar işçiyi ayağından vurdu.

"SENİ DAĞA KALDIRIR, ÖLDÜRÜRÜM"

Edinilen bilgiye göre, Karasu Köyünde meydana gelen olayda Köylere Hizmet Birliğinin su kanalizasyon işinin ihale edildiği firmada çalışan işçi Ömer Koni, işin yanlış yapıldığına dair köy muhtarı Nuri Yılmaz'ın uyarısına "Sen ne anlarsın. Bizim işimize karışma" şeklinde cevap verince tartışma çıktı. Tartışma sırasında da güneydoğulu işçinin "Seni dağa kaldırır, öldürürüm" ifadesinde bulunduğu ve muhtarın da işçiyi bu ifade nedeniyle ayağından vurduğu iddia edildi.

nuri-yilmaz-2.jpg

Olay, Rize’nin Karasu Köyü’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, köyde, Köylere Hizmet Götürme Birliğinin ihale ettiği su işini yapan firmada çalışan Güneydoğulu işçi, işin tamamlandığına dair onay vermesi için köy muhtarı Nuri Yılmaz (55) ile bir araya geldi. İddiaya göre Muhtar Nuri Yılmaz iş tamamlanmadığı için yapılan işi onaylamayınca işçiler işi onaylaması için kendisini tehdit ederek, evrakları zorla imzalatmaya kalktı. Çıkar tartışmada Muhtar Yılmaz, Ömer Koni isimli bir işçiyi silahı ile ayağından yaraladı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan işçinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Çaykent Belde Jandarma Karakolu’na teslim olan muhtar Nuri Yılmaz alınan ifadesinin ardından Rize Adliyesi’ne sevk edildi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

nuri-yilmaz-1.jpg