Rize'de Muhtarlarla Huzur Toplantısı Yapıldı

Rize'de Muhtarlarla Huzur Toplantısı Yapıldı
Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, mahalle muhtarları, okul müdürleri ve vatandaşlarla huzur toplantısında bir araya geldi.

Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, beraberinde İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleriyle merkeze bağlı bazı mahalle muhtarları ile okul müdürleri ve vatandaşlarla huzur toplantısında bir araya geldi.

Müftü Mahallesinde yer alan Müftü Camiisi çay ocağında düzenlenen huzur toplantısında Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, asayiş, güvenlik ve trafik konularının da yer aldığı Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmaları aktardı.

rizede-muhtarlarla-huzur-toplantisi-yapildi-(4).jpg

Daha güvenli ve huzurlu bir Rize için karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan toplantıda özellikle okulların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde öğrencilerin huzurlu bir ortam içerisinde eğitim ve öğretimini sürdürebilmeleri için yapılması gerekenler konusunda okul yöneticileri ile görüşüldü. Belirlenen sorunların çözümünde polisle, halkın ve ilgili kurumların iş birliği içerisinde çalışması gerektiğinin önemine vurgu yapıldı.

Huzur toplantılarının bölge bölge ilerleyen günlerde devam edileceği bildirildi.

rizede-muhtarlarla-huzur-toplantisi-yapildi-(5).jpgrizede-muhtarlarla-huzur-toplantisi-yapildi-(1).jpgrizede-muhtarlarla-huzur-toplantisi-yapildi-(2).jpgrizede-muhtarlarla-huzur-toplantisi-yapildi-(3).jpg