Rize'de Mustafa Denizli Dönemi Resmen Sona Erdi

Rize'de Mustafa Denizli Dönemi Resmen Sona Erdi
olay53'ün gün içinde okuyucusuna aktardığı haber Ç.Rizespor tarafından kamuoyuna aktarıldı ve Ç.Rize'de Mustafa Denizli dönemi resmen sona erdi.

PTT 1. Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Çaykur Rizespor'da Mustafa Denizli ile yollar ayrıldı.

Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı yazılı açıklamada, teknik direktör Mustafa Denizli ile kulüp başkanı Metin Kalkavan'ın İstanbul'da bir araya gelerek, gelecek sezon planları hakkında toplantı yaptıklarını belirtti.

Ferah, Mustafa Denizli'nin takımın Süper Lig'e yükselmesinin ardından yeni sezondaki hedefleri konusunda yapılan toplantıda ayrılık kararı çıktığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Süper Lig yapılanması, planlanan transferler gibi konularda kulüp başkanımız Metin Kalkavan, Mustafa Denizli ile karşılıklı görüşme ve değerlendirme yapmıştır. Uyum içerisinde ve başarı ile çalıştığımız hocamız yüksek hedefler ve farklı projeler ortaya koymuştur. Gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde Mustafa Denizli'nin hedeflediği projenin yüksek maliyetini kulübümüzün mali disiplinin bozmadan gerçekleştirebilmemiz mümkün olmayacağından karşılıklı mutabakata vararak sözleşmenin feshedilmesi kararlaştırılmıştır."

Ferah, Çaykur Rizespor'u PTT 1. Ligden alarak Spor Toto Süper Lige yükselten ve bu yolda büyük emekleri olan Mustafa Denizli ve ekibine takıma yaptıkları katkılarından ve başarılarından dolayı teşekkür etti.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Mustafa Denizli İstifa Etti

Mustafa Denizli Ayrılıyor İşte Rize'nin Hedefindeki Teknik Direktör