Rize'de Nefes Kesen Yarışma

Rize'de Nefes Kesen Yarışma
Rize Belediyesi 4. Yaz Sporları Şenliği kapsamında Sahil Kompleksinde yapılan ve nefeslerin kesilerek takip edildiği Yapay Tırmanma Duvarında zorlu ve heyecanlı anlar yaşandı.

Rize Belediyesi tarafından organize edilen yaz sporları şenliği içerisinde yer alan yapay tırmanma duvarı yarışmasında yarışmacılar bir hayli zorlanırken yarışmaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bay, bayan ve minikler kategorilerinde yapılan yarışmada miniklerde 10, erkeklerde 40, bayanlarda ise 15 yarışmacı adrenalini yüksek olan yapay tırmanma duvarında yarışma heyecanı yaşadı.

Yarışmacılar, hem zorlu tırmanışta sabır ve güçlerini denedi hemde zamana karşı yarışırken ikinci tura kalmaya çalıştı. Erkeklerde 40 yarışmacıdan sadece 10'u yapay tırmanma duvarına başarılı bir şekilde tırmanışı gerçekleştirerek 2. tura kaldı. Minikler bayanlarda ise tek bir yarışmacı tırmanmayı başarılı bir şekilde tamamladı.

yapay-duvar-tirmanma-yarisi-rize-1.jpg

İki turda gerçekleşen yarışlar sonrasında her iki turun zaman ortalamasının alındığı zorlu ve heyecanlı geçen yarışlarda minikler, bayanlar ve erkeklerde dereceye girenler ise sırasıyla şu şekilde oluştu:

Minikler bayan : Nilay Arıcı.

MİNİKLER ERKEK:

Ali Eren Kürekçi: 5,25

Metin Boşnakoğlu: 8,10

Mustafa Can Soykan: 9,85

BAYANLAR:

Birgül Köse : 14,44

İlknur Kula: 15,03

Nurşen Karasüleyman: 16,75

ERKEKLER:

O. Turan Emniyet: 13,87

Enes Demircan: 21,41

Emre Durmuşoğlu: 21,93.

img_8302.jpg

yapay-duvar-tirmanma-yarisi-rize-3.jpg

img_8371.jpg

img_8523.jpg

FOTOĞRAFLAR EKLENECEK...