Rize’de O Mahalle Sil Baştan! Tam 2 Bin Konut Yapılacak. Mahalle Yeniden İnşa Edilecek

Rize’de O Mahalle Sil Baştan! Tam 2 Bin Konut Yapılacak. Mahalle Yeniden İnşa Edilecek
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Yağlıtaş mahallesinde yaklaşık 2 bin konut yapılacağını söyledi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Yağlıtaş Mahallesinin sil baştan yeniden dizayn edileceğine vurgu yaparak “Planlanan çalışmalarla adeta yeni bir mahalle inşa ediyoruz” dedi.

Yaklaşık 2 bin konut yapılması planlanan Yağlıtaş Mahallesinin trafik akışının da yeniden dizayn edilmesi için Rize Belediye binasına kadar olan yol güzergahını karayolları ağına aldırdıklarını kaydeden Milletvekili Avcı, sahil yoluyla güney çevreyolu arasında bağlantı aksı oluşturacakları bu yolun standardı yüksek geniş bir yol olacağını ifade ederek, “Rizemiz için çok önemli olan konulardan biri Yağlıtaş Mahallemizdi. Yağlıtaş’ta 1500-2000 civarında bir konut üretilmesi planlanıyor. Bu bizim için son derece önemliydi. Orada adeta yeni bir mahalle inşa ediyoruz. Bölgenin trafik akışının da rantabl sağlanması ve doğru bir şekilde düzenlenebilmesi için Yağlıtaş bölgesinden kütüphaneye ve belediye binasına kadar gelen yol güzergahını karayolları ağına aldırdık. İnşallah oraya da standardı yüksek bir yol yapmak istiyoruz. Bu yol duble değil ama normal geniş bir yol yapıp sahil yoluyla güney çevreyolu arasında yeni bir bağlantı aksı daha kurmak istiyoruz. Rizemize de bu çalışma hayırlı olsun” diye konuştu.