Rize'de Ödüllü Yarışma Düzenleniyor

Rize'de Ödüllü Yarışma Düzenleniyor
Rize'de ödüllü resim yarışmasının düzenleneceği bildirildi.

Kale  Grup, Rize’de yeniliklerine yenilik katmaya devam ediyor. Kale Gıda kapsamındaki Kale Hipermarketleri  ve Tahtakale, Sosyal Projelerine bir yenisini ekleyerek ilköğretim 6.7.8 sınıf öğrencilerine yönelik ödüllü resim yarışması düzenliyor.

murat-celik.jpgKale Gıda  Kalite Yönetim Müdürü Murat Çelik yaptığı açıklamada, sektörde sunduğumuz satış ve satış sonrası hizmetlerde beklentilere uygun ve sorumluluklarının bilincinde çalıştıklarını, sosyal projelerle de bu sorumluluklarını yerine getirmeye çalıştıklarını, bu amaçla ilköğretim 6.7.8 sınıf öğrencilerine yönelik  Rize konulu resim yarışması düzenlediklerini kaydetti.  Çelik,  ayrıca, hangi yaş grubunda olursa olsun emeğin ödüllendirilmesi gerektiğini ifade ettiği açıklamasında yarışma sonucunda birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye sony playstation 3, üçüncüye ise tablet pc hediye edileceğini belirtti.

Başvuruların ilköğretim okul müdürlüklerine yapılacağı resim yarışmasında eserler okullardaki resim öğretmenlerinin yer aldığı jüri tarafından değerlendirilecek. Yarışmaya son başvuru tarihi ise 25 Mart 2013.

kale-market-resim-yarismasi.jpg