Rize'de Off-Road Yarışları Nefes Kesti!

Rize'de Off-Road Yarışları Nefes Kesti!
Rize Belediyesi'nin organize ettiği 7. Çay ve Yaz Spor Şenklikleri kapsamında düzenlenen Karadeniz Off-Road Birliği Mahalli Kupası 5. Ayak Rizoff Yarışları Müftü Mahallesi Eski Atatürk Stadyumunun bulunduğu alanda yapıldı.

Startını Rize Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Soba ve Mustafa Altay'ın verdiği yarışlar, sporcuların çekişmeli mücadelelerine sahne oldu.

Rize Belediyesi tarafından hazırlanan parkurda yarışan sporcular izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.Su dolu çukurlardan ve tümseklerden geçen Off-Road araçları birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.

YAMAÇ PARAŞÜTÜ GÖSTERİSİ

Spor etkinlikleri kapsamında Çoparçılar Mahallesi Sırahoş tepesinden havalanan paraşütçüler Rize semalarında bir süre gezindikten sonra sahil dolgu alanına iniş yaptılar.

00-014.jpg01-011.jpgoff-road-002.jpg

rizede-off-road-yarislari-nefes-kesti!-(1).jpgrizede-off-road-yarislari-nefes-kesti!-(2).jpgrizede-off-road-yarislari-nefes-kesti!-(3).jpg

rizede-off-road-yarislari-nefes-kesti!-(4).jpgrizede-off-road-yarislari-nefes-kesti!-(5).jpgrizede-off-road-yarislari-nefes-kesti!-(6).jpg

rizede-off-road-yarislari-nefes-kesti!-(7).jpgrizede-off-road-yarislari-nefes-kesti!-(10).jpg

yamac-parasutu-(1).jpgyamac-parasutu-(2).jpg