Rize'de Öğrencilere “Başarı ve Motivasyon” Eğitimi Verildi

Rize'de Öğrencilere “Başarı ve Motivasyon” Eğitimi Verildi
Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve TÜMSİAD Rize Şubesi tarafından üniversiteye hazırlanan öğrencilere “Başarı ve Motivasyon” eğitimi verildi.

Rize'de tatilden dönen öğrencilere motivasyon eğitimi verildi. Eğitimci Onur Yeşilçavdar tarafından verilen eğitime 500 öğrenci katıldı.

TÜMSİAD Rize Şubesi'nce düzenlenen “Aile Şirketlerinin Kurumsallaşması” konulu konferansa katılmak üzere Rize’ye gelen Eğitimci Onur Yeşilçavdar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve TÜMSİAD Rize Şubesi'nin işbirliği ile üniversiteye hazırlanan öğrencilere "Durma Düşersin!" başlığı altında “Başarı ve Motivasyon” eğitimi verdi.

onur-yesilcavdar.jpg

Ali Metin Kazancı Rize Lisesi Konferans Salonunda, 2,5 saatten 2 oturum şeklinde düzenlenen ve 500 öğrencinin katıldığı motivasyon eğitiminin ardından Eğitimci Onur Yeşilçavdar, Rize Valisi Nurullah Çakır’ı makamında ziyaret etti.

tatilden-donen-ogrencilere-motivasyon-egitimi.jpg

Vali Çakır, ziyaret esnasında yaptığı açıklamada; “Onur Bey ile TÜMSİAD Rize Şubesine yaptığım ziyaret esnasında tanıştım. Kendisinden öğrencilere yönelik bir motivasyon semineri vermesi yönünde ricacı oldum. Sağ olsun bizleri kırmadı ve üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizin moral, motivasyonunu arttırabilmek adına 2,5 saat süren 2 farklı öğrenci grubunu hem bilinçlendirdi hem de eğlendirdi. Öğrencilerimizin geleceğe hazırlanması konusunda bu ve bunun gibi faaliyetlerimiz devam edecektir” dedi.

Ziyaretin son bölümünde Vali Çakır, Eğitimci Onur Yeşilçavdar’a teşekkür belgesi verdi.

nurullah-cakir-onur-yesilcavdar.jpg