Rize’de Öğrencilerin Elleri Depremde Hayatını Kaybeden Vatandaşlar İçin Semaya Açıldı

Rize’de Öğrencilerin Elleri Depremde Hayatını Kaybeden Vatandaşlar İçin Semaya Açıldı
Türkiye genelinde ülkemizde yaşanan afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün planlaması çerçevesinde hatim indirildi. Hatm-i Şerif'lerin duası Rize Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen programda yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından "Eğitimde Tek Yürek" programı çevresinde Hatim Programı düzenlendi.

Rize genelindeki İmam Hatip Okullarının tamamında il/ilçe müftülüklerinin koordinesinde afet bölgesinde vefat eden vatandaşlarımızın ruhu için okunan Hatm-i Şerif'lerin duası Rize Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirildi.

Hatim programında deprem şehitleri için eller semaya açılarak bir kez daha vefat edenlere rahmet, kalanlara sabır duaları edildi.

rizede-ogrencilerin-elleri-depremde-hayatini-kaybeden-vatandaslar-icin-semaya-acildi.jpg

zavendikli-mustafa-hoca-kuran-kurslari-baskani-ahmet-ali-saruhan-hayirsever-vatandaslara-yardim-cagrisinda-bulundu-5-003.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.