Rize'de Okullarda Bayrak Töreni Yapıldı, İstiklal Marşı Okundu

Rize'de Okullarda Bayrak Töreni Yapıldı, İstiklal Marşı Okundu
Tüm yurtta olduğu gibi Rize’deki okullarda da Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un çağrısıyla bayrak töreni düzenlendi, İstiklal Marşı okundu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un çağrısı üzerine Rize'de Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Meslek Lisesi'nde İstiklal Marşı okundu.

Törene, Rize Vali Yardımcısı Bayram Sağır, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kalender ve okul idarecileri ile öğretmenler katıldı.

Öğrenci seslerine hasret kalan okul bahçeleri bir kez daha İstiklal Marşı ile yankılanırken, öğrenciler de evlerinden  İstiklal Marşı'nı okuyarak eşlik ettiler. 

Her pazartesi sabahı ve cuma akşamı Türkiye’nin dört bir yanındaki okul bahçelerinden yükselen İstiklal Marşı’nın, salgın koşulları nedeniyle bir süredir yan yana okunamaması nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bugün okullarda bayrak töreni yapılmasına karar verilmişti.

tum-yurtta-oldugu-gibi-rize’deki-okullarda-da-milli-egitim-bakani-ziya-selcukun-cagrisiyla-bayrak-toreni-duzenlendi,-istiklal-marsi-okundu-(1).jpgtum-yurtta-oldugu-gibi-rize’deki-okullarda-da-milli-egitim-bakani-ziya-selcukun-cagrisiyla-bayrak-toreni-duzenlendi,-istiklal-marsi-okundu-(2).jpgtum-yurtta-oldugu-gibi-rize’deki-okullarda-da-milli-egitim-bakani-ziya-selcukun-cagrisiyla-bayrak-toreni-duzenlendi,-istiklal-marsi-okundu-(3).jpgtum-yurtta-oldugu-gibi-rize’deki-okullarda-da-milli-egitim-bakani-ziya-selcukun-cagrisiyla-bayrak-toreni-duzenlendi,-istiklal-marsi-okundu-(5).jpgtum-yurtta-oldugu-gibi-rize’deki-okullarda-da-milli-egitim-bakani-ziya-selcukun-cagrisiyla-bayrak-toreni-duzenlendi,-istiklal-marsi-okundu-(4).jpg