Rize’de Ölümlü Kazanın Alkollü Sürücüsü Öğretmen Tutuklandı

Rize’de Ölümlü Kazanın Alkollü Sürücüsü Öğretmen Tutuklandı
Rize’de alkollü iken yoldan karşıya geçmekte olan 11 yaşındaki Barış Pamukçu'ya çarparak ölümüne neden olan sürücü Aynur Duran, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rize’de yoldan karşıya geçmekte iken alkollü bayan öğretmen sürücünün kullandığı otomobilin çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede 14 gün sonra hayatını kaybeden 11 yaşındaki Barış Pamukçu’ya çarpan otomobilin sürücüsü Aynur Duran (38) tutuklandı.

Kaza, 12 Ağustos Çarşamba günü 22.00 sıralarında İslampaşa Mahallesi Menderes Bulvarında meydana gelmişti. 11 yaşındaki Barış Pamukçu, yoldan karşıya geçmekte iken bayan öğretmen Aynur Duran’ın kullandığı otomobilin Kazanın ardından kaza yerine gelen ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan Barış Pamukçu, yaşam mücadelesinin 14. gününde hayatını kaybetmiş ve Hemşin ilçesindeki aile kabristanlığında defnedilmişti.

Kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen ve kaza sonrası olay yerini terk eden sürücü Aynur Duran ise kazadan sonra Çayeli Polis Merkez Amirliğine giderek teslim olmuş, bir gece tutuklu kaldıktan sonra denetimli serbestlik şartı ile serbest bırakılmıştı.

Otomobil sürücüsü Aynur Duran, dün çıkarıldığı mahkemece "taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçundan tutuklanarak Kalkandere L Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

baris-pamukcu-1.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize’de Alkollü Bayan Sürücünün Çarptığı Çocuk Hayatını Kaybetti