Rize'de Online Sistem Kurulacak

Rize'de Online Sistem Kurulacak
Rize Esnaf Sanatkar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, kuracakları online sistemi ile üyelerin yapılan çalışmaları anında takip edebileceğini söyledi.

Aksoy, İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirilen 50. Mali Genel Kurulda yaptığı konuşmada, üyeleri için önemli adımlar attıklarını belirterek, ''Kooperatifimizde çok önemli yenilikler yaparak online sisteme geçeceğiz. Kuracağımız online sistem ile üyelerimiz yapılan çalışmaları anında takip edebilecek. Genel merkezin bu konuda bilgi sahibi olması hızlandırılacak. Üyelerimize çok daha kısa sürede hizmet sunulabilecek'' dedi.

Kamuoyunda torba yasa olarak bilinen yasa değişikliklerinin esnafa önemli kolaylık getirdiğini vurgulayan Aksoy, şunları kaydetti:

''Yeni düzenleme gecikmiş borçlara önemli avantaj getirdi. Bu düzenlemelerden üyelerimizin yararlanmasını istiyoruz. Biz üyelerimize zaten gerekli kolaylığı gösteriyoruz. Kredisi takibe düşen müşterilerimizi dinleyerek onlara her zaman yardımcı olma gayretindeyiz. Bu düzenleme ile üyelerimizin üzerindeki yükün hafifleyeceğini düşünüyoruz.''