Rize’de Oyların Tamamını Aldı

Rize’de Oyların Tamamını Aldı
Rize’nin bu köyünde muhtar adayı oyların tamamını aldı.

Rize’nin İkizdere ilçesi Gölyayla Köyü (Kabahor)’da tüm ülkeye örnek olacak bir seçim yaşandı. Birçok şehirde muhtarlık seçimleri yaralanmalı hatta ölümlü olaylarla sona ererken Gölyayla Köyü’nde ise köylülerin isteğiyle yeniden aday olan mevcut muhtar Dursun Ali Kan’a köylüler tam destek verdi.

rize’de-oylarin-tamamini-aldi.jpg

Huzur ve neşe içinde geçen seçimde Dursun Ali Kan, 83 oyun 83’ünü de alarak yeniden muhtar seçilirken Kan’ın almış olduğu oylar İl Genel Meclisi için yarışan siyasileri de geride bıraktı. İl Genel Meclisi oylamasında kullanılan 83 oydan 2’si geçersiz sayılırken Ak Parti 67 oyla birinci parti çıktı. BBP’nin 7, MHP’nin 5 oy aldığı köyde Saadet Partisi 2 oy aldı.

Köyün tamamının oyunu alarak tekrar göreve seçilen Dursun Ali Kan, seçimler sonrası tebrik ve kutlamalarını kabul etti. Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı da köye giderek muhtar Kan’ı tebrik etti, yeni çalışma döneminde başarılar diledi.

dursun-ali-kan-halil-bakirci-hayrettin-bakir.jpg

Seçim sonrası kısa bir açıklamada bulunan Dursun Ali Kan, muhtarlık görevi süresince bütün imkanları kullanarak köye hizmet yapmaya çalıştığını ancak yeni dönemde muhtar adayı olmayı düşünmediğini ifade ederek köyün tamamının isteği doğrultusunda yeniden aday olmak zorunda kaldığını ve seçim sonuçlarının da bunu gösterdiğini kaydetti.

dursun-ali-kan-kabahor-golyayla-koyunde-muhtar-secildi.20140331215517.jpg

Halkın kendisine olan güvenini ve desteğini bir kez daha gösterdiğini sözlerine ekleyen Kan, “Şahsıma gösterilen bu destek ve güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Bu sonuç halkın sesi halkın teveccühüdür. Hizmetlerimizi bir kat daha artırarak halkın vermiş olduğu desteğe ve  güvene layık olmak istiyorum. Onların güvenine layık olarak görevimi bir kez daha en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım. Bundan sonra da hep birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.