Rize’de Özel Öğrencilerden Gezi Programı

Rize’de Özel Öğrencilerden Gezi Programı
Rize'de Pazar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından özel öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve onlara özel olduklarını hissettirmek amacıyla gezi programı düzenlendi.

Rize İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen geziye engelli koordinatörleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Pazar Ahmet Tahtakılıç Ortaokulunda özel eğitim gören öğrenciler, ÇEDES projesi kapsamında “Değerler Eğitimi” verilen Pazar Kız Kulesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte düzenledikleri gezide doyasıya eğlendiler.

Öğrenciler, Rize Ziraat Bahçesini gezerek Çaykur Ziraat Camii’nde bir araya geldiler. Burada sarık takıp cüppe giyen öğrenciler sembolik olarak imam oldular. Mihrab, minber ve kürsüye geçerek çeşitli dua ve sureleri okudular. Öğrenciler daha sonra Isırlık Tabiat Parkının doğal güzelliğini yerinde gördüler, oyun oynadılar, piknik yaptılar. Isırlık Tabiat Parkında doğayla iç içe vakit geçirip parkın doğal güzelliğini hayranlıkla seyreden öğrenciler, oyunlar oynayarak ve piknik yaparak keyifli bir gün geçirdiler.

rizede-ozel-ogrencilerden-gezi-programi-1.jpg

rizede-ozel-ogrencilerden-gezi-programi-4.jpg

rizede-ozel-ogrencilerden-gezi-programi-3.jpg

rizede-ozel-ogrencilerden-gezi-programi-2.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum