Rize’de Pandemi Komisyonu Koronavirüse Karşı Yeni Karar Aldı

Rize’de Pandemi Komisyonu Koronavirüse Karşı Yeni Karar Aldı
Rize’de koronavirüs tedbirleri kapsamında balıkçı barınakları, kayıkhaneler ve çekek yerlerinde eğlence, toplanma amaçlı ve diğer sosyal nedenlerle bulunulması yasaklandı.

Rize’de yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında İl Pandemi Komisyon Kurulu tarafından yeni bir karar alındı.

Pandemi Komisyon Kurulunun aldığı karara göre; il genelinde balıkçı barınakları, kayıkhaneler ve çekek yerlerinde eğlence, toplanma amaçlı ve diğer sosyal nedenlerle bulunulması yasaklandı.

Bu kapsamda Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri kontrol ekiplerince balıkhane ve kayıkhanelere denetim gerçekleştirildi. Gerçekleşen denetimlerde Covid-19'a karşı alınacak tedbirleri içeren broşürler vatandaşın görebileceği yerlere asıldı.

rize’de-pandemi-komisyonu-koronaviruse-karsi-yeni-karar-aldi-(2).jpgrize’de-pandemi-komisyonu-koronaviruse-karsi-yeni-karar-aldi-(1).jpgrize’de-pandemi-komisyonu-koronaviruse-karsi-yeni-karar-aldi-(3).jpgrize’de-pandemi-komisyonu-koronaviruse-karsi-yeni-karar-aldi-(6).jpgrize’de-pandemi-komisyonu-koronaviruse-karsi-yeni-karar-aldi-(4).jpgrize’de-pandemi-komisyonu-koronaviruse-karsi-yeni-karar-aldi-(7).jpgrize’de-pandemi-komisyonu-koronaviruse-karsi-yeni-karar-aldi-(8).jpgrize’de-pandemi-komisyonu-koronaviruse-karsi-yeni-karar-aldi-(5).jpg