Rize'de Pazar Konseri

Rize'de Pazar Konseri
Haftasonunu güzel bir konser eşliğinde eğlence ile tamamlamak isteyenler İşte size fırsat! Karadeniz Müziğinin yetenekli sesi Rize'de sizlerle buluşuyor.

Kendi seslendirdiği şarkılarıyla halkın beğenisini toplayan Karadeniz müziğinin yetenekli ve genç sesi Hayalhan, 20 Mayıs Pazar günü (bugün), Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde konser verecek. 

20 Mayıs Pazar Günü Saat: 18.00’de gerçekleşecek olan Konser’de, Hayalhan çıkaracak olacağı albüm için sahne alacak. Hayalhan’ın yakında çıkaracağı albümün bir bölümünü karşılamak ve bağlamada Ahmet Bakırcı’ya yardım amaçlı düzenlenen konserde izleyiciler keyifli vakit geçirecek.

10 TL. olan konser biletlerini Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nden temin edebilirsiniz.

Son dönemlerin en önemli genç yeteneklerinden olan Hayalhan'ı, özellikle üniversite öğrencilerinin beğendiği ve konserlerini ilgi ile takip ettiği bilinmektedir. Gündoğdu beldesinde yaşanan sel afetinde kendi seslendirdiği “Kıyamet” adlı şarkısı en çok beğenilen şarkıları arasında.

Geçtiğimiz dönemlere ait “Dedikodu, Cemilem, Uzun Uzun Saçları, Karamiş, Unutmayacağım ve Sevduğum” adlı parçalarıyla çıkış yapan genç yetenek Hayalhan, Rizelilere adeta müzik ziyafeti sunacak.