Rize'de polis adayları mezuniyet heyecanı yaşadı

Rize'de polis adayları mezuniyet heyecanı yaşadı
Rize Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitimlerini tamamlayan polis adayları için Yenişehir Kapalı Spor Salonu'nda tören gerçekleştirildi.

Rize'de Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitimlerini tamamlayan polis adayları için tören gerçekleştirildi.

Rize Spor Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Vali Vekili Gülhani Ozan Sarı, mezun olan polis adaylarının memleketin dört bir yanında kamu, mal ve can güvenliğini koruyarak görev yapacaklarını belirtti.

Mezun öğrencilere seslenen Sarı, "Artık bu şerefli teşkilatın bir mensubu, bu onurlu üniformayı taşıyan birer kamu görevlisi olduktan sonra sınıfınız milletin safı, tarafınız da devletimizin tarafıdır. Bizim için asıl olan asil milletimizdir, aziz vatanımızdır, şanlı devletimizdir ay yıldızlı bayrağımızdır." dedi.

Sarı, mezunlara meslek hayatlarında başarılar diledi.

Rize POMEM Müdürü Kenan Şaban Süzgün ise 559 genç polisi teşkilata kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından dönem birincisi Berkay Menemen, yaş kütüğüne plaket çaktı.

Dereceye giren 10 öğrenciye hediyelerinin verildiği törende, yeni mezun 559 polis yemin etti.

Törene, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Bilgin, Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Dedebağı, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve mezunların aileleri katıldı.

rizede-polis-adaylari-mezuniyet-heyecani-yasadi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum