Rize'de Polisin Operasyonunda Ne Ararsan Var... Esrar, Bonzai, Ecstasy

Rize'de Polisin Operasyonunda Ne Ararsan Var... Esrar, Bonzai, Ecstasy
Rize'de polisin yaptığı uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rize’de 155 Polis İmdat hattına gelen bir ihbarı değerlendiren Rize İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Özel Harekât Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler ihbarda bulunulan evde yaptıkları aramada esrar, ecstasy ve bonzai ele geçirdi. Olayla ilgili S.Ş. (27) ve G.E. (29) tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Cuma günü 155 Polis İmdat hattına gelen “Silah ve Uyuşturucu Madde Ticareti yapıldığı” ihbarı üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Özel Harekât Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin eve operasyon düzenlendiği, düzenlenen operasyonda 4 paket Bonzai (24.5gr.), 302 adet Ecstasy, OCB ibareli çarşaf, 21,2 gram toz haline getirilmiş Ecstasy, 1,9 gram Esrar olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildiği açıklandı.

Açıklamada ayrıca, S.Ş. ve G.E.’nin haklarında “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal Ve Ticareti (T.C.K.188), Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanılmasını Kolaylaştırma (T.C.K.190), Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak (T.C.K.191)” suçundan şüpheli sıfatıyla işlem yapılmış ve tutuklanarak Kalkandere L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildikleri ifade edildi.