Rize’de Programlı Elektrik Kesintisi Uygulanacak

Rize’de Programlı Elektrik Kesintisi Uygulanacak
ÇORUH EDAŞ, Rize’de programlı elektrik kesintisi uygulanacağını bildirdi.

ÇORUH EDAŞ’tan yapılan açıklamada, 11 ve 12 Kasım’da Rize ve ilçelerinde işletme çalışması kapsamında programlı elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.

Açıklamada, elektrik kesintilerinin yapılacağı zaman dilimleri ve bölgeleri şöyle belirtildi:

11 KASIM CUMA SAAT: 09.00 – 17.00

ARDEŞEN: Aşağıdurak Köyü Çirihinci mevkii, Doğanay Köyü İslamoğlu-Merkez ve Kibaroğlu mevkii, Yeniköy Köyü Merkez mevkii, Manganez Köyü Düz mevkii.

ÇAYELİ: Merkez Mahallesi, Arkadere Mahallesi.

FINDIKLI: Sümer Köyü Orta mevkii, Derbent Köyü Armoni-Taşköprü ve Merkez mevkii, Saatköy Köyü Tohumlu mevkii, Sümer Köyü Nomaiki-Yazıcılar ve Merkez mevkii.

11 KASIM CUMA RİZE MERKEZ:

SAAT: 09.00 – 16.30 İslampaşa Mahallesi, Boğaz Köyü üst mevkii, Ketenli Köyü Yazıcılar (Merkez) - Balcılar (Şafaklar) - Karoğulları ve Orsidi mevkii, Yenidoğan Köyü Balcılar mevkii.

SAAT: 09.00 – 16.00 Kurtuluş Köyü

SAAT: 09.00 – 17.00 Yolveren Köyü, Yenigüzelköy Köyü, Güzelköy Köyü kurstan itibaren mevkii, Fatih Mahallesi.

11 KASIM CUMA PAZAR İLÇESİ

SAAT: 09.30 – 16.00 Elmalık Köyü ve Tütüncüler Köyü

12 KASIM CUMARTESİ HEMŞİN

09.00 – 16.00 Ortaköy Mahallesi, Bilenköy Köyü, Çamlıtepe Köyü, Hilal Köyü, Kantarlı Köyü, Ortaköy Mahallesi, Akyamaç Köyü, Nurluca Köyü.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum