Rize'de Programlı Elektrik Kesintisine Gidilecek Yerler

Rize'de Programlı Elektrik Kesintisine Gidilecek Yerler
Aksa Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize Müdürlüğü, iş güvenliği kuralları gereği kentte bazı yerleşim alanlarında programlı enerji kesintisine gidileceğini bildirdi.

Aksa Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Ardeşen İşletme Şefliği tarafından su deposu kökün modüler hücre montajından önce kabinin çalışmalara uygun hale getirilmesi için 27.12.2017 tarihinde saat 12:00 - 15:00 arasında ilçenin Barış, Yayla, Düz ve Fırtına Mahallelerinde kısmen, Pirinçlik, Zeytinlik, Kurtuluş ve Armağan köyünde programlı elektrik kesintisi yapılacağı kaydedildi.

Açıklamada diğer elektrik kesintisi yapılacak bölgeler şu şekilde ifade edildi:

“Rize ili enerji nakil hatlarına yakın olan ve işletme sırasında hatlarımız enerjili iken arıza kaynağı olabilecek ağaçların kesilmesi ve budanması nedeniyle;

 28 ve 29 Aralık 2017 tarihlerinde saat 09:00 - 16:00 arası Ardeşen ilçesine bağlı Yavuz, Şenyamaç, Seslikaya, Akdere ve Akpınar köyü,

30.12.2017 tarihinde saat 09:00 - 16:00 arası Ardeşen ilçesinde yüklenici tarafından su deposu kökte modüler hücrelerin montajı yapılacağından ilçenin Barış, Yayla, Düz ve Fırtına Mahallelerinde kısmen, Pirinçlik, Zeytinlik, Kurtuluş ve Armağan köyünde iş güvenliği kuralları gereği programlı elektrik kesintisi uygulanacaktır.”