Rize'de Protokol, Vatandaşlarla Bayramlaştı

Rize'de Protokol, Vatandaşlarla Bayramlaştı
Rize’de Ramazan Bayramı dolayısıyla Genel Bayramlaşma programı düzenlendi.

Rize Valiliği ile Rize Belediyesi koordinesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşma programına Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Vali İhsan Selim Baydaş, AK Parti Rize Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı, AK Parti Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, Rize Eski Milletvekili Abdulkadir Kart, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Rize İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Rize İl Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri, siyasi parti, meslek ve sivil toplum temsilcileri, iş insanları ile vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşmanın ardından Rize Belediye tarafından vatandaşlara kavurma-pilav-ayran ikram edildi.

Bakan Bak ve beraberindekiler bir müddet vatandaşlara kavurma pilav dağıtımında bulunduktan sonra Zabıta, İtfaiye, Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı, Emniyet teşkilatı ile İl Jandarma Komutanlığı ve Rize Devlet Hastanesini ziyaret ederek, görev başındaki personelin bayramını kutladı.

rizede-ramazan-bayrami-dolayisiyla-genel-bayramlasma-programi-duzenlendi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
10 Yorum