Rize'de Ramazan Avcı Gençlik Eğitim Merkezi Açıldı

Rize'de Ramazan Avcı Gençlik Eğitim Merkezi Açıldı
Rize’nin Tophane Mahallesinde hayırsever iş adamı Ramazan Avcı tarafından yaptırılan Ramazan Avcı Gençlik Eğitim Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa; Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Kalender, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, daire müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

ramazan-avci-genclik-egitim-merkezi-acildi-(4).jpg

Açılışta Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yaptığı konuşmada; “Tophane Mahallesinde sayın muhtarımızın katkıları ve destekleriyle  mahalle, Rize’de bu tür hizmetler konusunda parmakla gösterilecek mahalleler arasındadır. Tophane Mahallesi bütün kurumların ve paydaşların bir araya gelerek oluşturdukları bir çalışma alanı oldu. Gençliğimizin mutlaka bir şekilde geleceğe yönelik olarak yeni kuşakların eğitimine katkıda bulunacak olan faaliyetleri ön plana almalıyız. Belediyecilik formatımız insan odaklı ve insanın daha iyi bir şekilde yetişmesine katkıda bulunabilecek sosyal ve kültürel faaliyetleri yürütme noktasında katkıda bulunacak bir bakış açısıyla hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. İlk geldiğimizde verdiğimiz söz de buydu. Bizim olayı sadece binalardan, asfalttan, taştan topraktan ibaret görmediğimizi bunlar zaten belediyenin asli görevi olduğunu ifade etmiştik. Büyük projelerimiz zaten bir taraftan devam ediyor. Şehrimizin yetiştirdiği iş adamlarının da katkılarını alarak daha güzel hizmetleri inşallah yapacağız. Özellikle bu eğitim merkezimiz için mahallemizin yetiştirdiği iş adamı Ramazan Avcı Bey’e, mahalle muhtarımıza, il müdürlüklerimize katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

ramazan-avci-genclik-egitim-merkezi-acildi-(8).jpg

Mahalle Muhtarı Abdurrahman Koçali, yaptığı konuşmada;  “Eğitim seferberliği hamlemiz çerçevesinde bir eserimizi daha halkımızın hizmetine sunmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Geleceğimiz olan çocukların her türlü kötü alışkanlıklardan korumayı geleceğe daha iyi hazırlanmalarını sağlamayı bu tür eğitim yuvalarıyla onların eğitimine destek vererek başaracağımızı düşünmekteyiz. Bu tür çalışmalarla sosyal sorumluluk alanında üzerimize düşeni yerine getirmeyi hep beraber başarmış olacağız. Rize Valimiz Erdoğan Bektaş’a önceki Valimiz Ersin Yazıcı’ya,  Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap’a, Miroğlu Çevre Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Avcı’ya ve emeği geçen herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

abdurrahman-kocali.jpg

Yardımsever İşadamı Ramazan Avcı ise; “Bu Mahallede yetişen bir insan olarak bu projenin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gençliğin bu tür kurumlara ihtiyacı var inşallah vatanımıza milletimize hayırlı olur” dedi.

ramazan-avci.jpg

Plaket takdimi vekurdela kesiminin ardından açılışı yapılan Ramazan Avcı Gençlik Eğitim Merkezi protokol ve mahalle sakinleri tarafından gezildi.

ramazan-avci-genclik-egitim-merkezi-acildi-(11).jpgramazan-avci-genclik-egitim-merkezi-acildi-(13).jpgramazan-avci-genclik-egitim-merkezi-acildi-(3).jpgramazan-avci-genclik-egitim-merkezi-acildi-(17).jpg