Rize’de Rüya Gibi Bir Düğün

Rize’de Rüya Gibi Bir Düğün
Karaca ve Şişman Ailelerine çifte bayram yaşatan gecede Cesur İbrahim Karaca ile Büşra Şişman rüya gibi bir düğünle evlendi.

Rize’nin iki saygıdeğer ailesinden Melek - Turgut Şişman’ın güzeller güzeli kızları Büşra Şişman ile Gülüzar – Nusret Karaca’nın yakışıklı oğlu Cesur İbrahim Karaca dillere destan bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

Rize siyasetinin önemli isimlerinden iş adamı Nusret Karaca’nın oğlu Cesur İbrahim Karaca, nişanlısı Büşra Şişman ile Ramazan Bayramının üçüncü gününde hayatını birleştirerek muhteşem bir düğünle evliliğe merhaba dedi. Gecede güzellikleriyle göz kamaştıran Büşra ve Cesur İbrahim Karaca’nın mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu.

Kültür Park Altın Salon’da önceki akşam gerçekleştirilen ve davetlilerin salona yetmediği dillere destan düğünle bir ömür boyu mutluluğa yelken açan Büşra Şişman ile Cesur İbrahim Karaca’nın nikah ve düğün törenine Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve Eşi Reyhane Bakırcı, Prof. Dr. Emin Gürses, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Tuncay Mataracı, Rize Eski Milletvekili Ahmet Kabil, Rize Eski Belediye Başkanı Hızır Hop, işadamları, her iki ailenin yakınları ile yaklaşık 2 bin davetli katıldı.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın kıydığı nikah töreninde genç çiftin şahitliklerini Rize Milletvekili Hasan Karal ile Besim Şişman üstlendi. Büşra ve Cesur İbrahim’in bir ömür birlikteliğe “evet” cevabının ardından imzalar atıldı. Atılan imzalardan sonra nikahı kıyan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı genç çifti tebrik ederek, “Daha önce kıydığım nikahlarda çiftlere söyledim size de söylüyorum. Düğüne cenazeye beraber gidin. İyi kötü günleri beraber paylaşın. Sevgi paylaşıldıkça artar ve çoğalır. Evliliklerde zaman zaman baş gösterecek sorunlarda öncelikle aile büyüklerinize giderek çözüm yolunu bulun.” diyerek çifte bazı nasihatlerde bulundu. Bakırcı ayrıca Damat Cesur İbrahim Karaca’ya “Evin işlerine karışma Cesur. Dış işleri sen yap. İçişleri gelin yapsın. Gelinin işlerine karışma ki mutlu bir hayat süresin” dedi.

cesur-ibrahim-karaca-busra-sisman-dugun-toreni-1.20120823130053.jpg

Rize Milletvekili Hasan Karal ise yaptığı konuşmada “Çok yakın aile dostumuzun sevdiğim bir ağabeyimizin mutluluğunu paylaşmaktan kıvanç duyuyorum. İki kardeşime ömür boyu mutluluklar diliyor Şişman ve Karaca Ailelerini tebrik ediyorum. Bu devlete, millete, bayrağa hayırlı nesiller yetiştirmelerini temenni ediyor. Çifte bayram yaşadığımız bu günde Bayramınızı tebrik ediyorum” diyerek Aile Cüzdanını Gelin Büşra Şişman Karaca’ya verdi.

cesur-ibrahim-karaca-busra-sismanla-evlendi-evlilik-cuzdanini-hasan-karal-verdi.20120823130106.jpg

Gece boyunca kemençe ve tulum eşliğinde horon oynayan davetliler canlı müzik eşliğinde dans ettiler. Gecede genç çifti davetliler biran olsun yalnız bırakmadı. Geç saatlere kadar süren törende genç çift yaş pastayı birlikte kesti, davetlilerle tek tek ilgilendi.

cesur-ibrahim-karaca-busra-sisman-dugun-toreni-2.20120823130123.jpg

Mutlulukları görülmeye değer genç çift balayı için Ayvalık’ı tercih ederken bizde olay53 olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz…

cesur-ibrahim-karaca-busra-sisman-dugun-toreni-3.20120823130139.jpg

cesur-ibrahim-karaca-busra-sisman-dugun-toreni-4.20120823130155.jpg

DÜĞÜNE AİT DİĞER FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...