Rize'de Rüya Gibi Bir Gece

Rize'de Rüya Gibi Bir Gece
Rize Belediyesi 4. Yaz Spor Şenlikleri rüya gibi programla Hülya Polat konseri ile sona erdi.

Rize Belediyesi tarafından dördüncüsü düzenlenen ve 10 gün boyunca vatandaşların da yoğun ilgi göstererek takip ettiği çeşitli yarışmalar ile eğlence ve konserlerin içerisinde yer aldığı yaz spor şenliklerinin final gecesinde Hülya Polat, rüya gibi geçen gecede 20 bin kişiyi coşturdu.

Sahil Parkında düzenlenen final gecesinde 4. Yaz Spor Şenlikleri yarışmalarında dereceye girenlere, ödüllerinin verilmesinin ardından sahneye çıkan başarılı sanatçı, sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı. Polat, konserine başlarken annesinin hasta olmasından dolayı hastanede tedavi görmekte olduğunu belirterek sevenlerinden annesi için dua etmelerini istedi.

hulya-polat-rize-konseri.jpg

Sahil Parkını dolduran 20 bin kişiye karşı şarkılarını seslendiren Karadeniz’in altın kızı Polat, sevecen, cana yakın ve seyircilerden gelen istek parçalarının büyük çoğunluğunu okuyarak vatandaşların sevgisini kazanmasının tesadüf olmadığını gösterdi. Polat, seyircilerden gelen duygusal bir istek parçasını ise okuması halinde annesinin hastalığından dolayı kendisini tutamayıp ağlayabileceğini ifade ederek istek sahibinden anlayış göstermesini talep etti.

Öte yandan seyircilerin sevgi ve yoğun ilgisi sonrası  platform kenarında bulunan çiçekleri kopararak Hülya Polat’ın bulunduğu sahneye atmasıyla sahne çiçek bahçesine döndü.

DİĞER FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...