Rize’de Şaban Öğretmene Duygulandıran Veda

Rize’de Şaban Öğretmene Duygulandıran Veda
Rize Kurtuluş İlkokulunda 30 yıldır görev yapan öğretmen Şaban Alan, okula vedasında öğrenciler tarafından sevgi koridoru ile uğurlandı.

2024 yılının ilk çeyreğinde emekliye ayrılacak olan Rize Kurtuluş İlkokulu öğretmenlerinden Şaban Alan, 45 yıllık meslek hayatının son günlerine 30 yıl görev yaptığı Kurtuluş İlkokulundan Öğretmenler Gününde sevgi koridoru ile uğurlandı.

Okul Müdürü Handan Yenigün ve meslektaşlarıyla 24 Kasım Öğretmenler Gününde bir araya gelen Şaban Alan, okuldan ayrılacağı sırada yüzlerce öğrencinin oluşturduğu sevgi koridoru altında okulun bahçesine kadar geldi. Okul bahçesinde de öğrencilerin sevgi gösterisi devam ederken miniklerin “Şaban Hoca” diyerek tempo tuttuğu Şaban Hoca duygu dolu anları yaşadı. Meslektaşları da Şaban Hoca’yı havaya atarak uğurladı.

Okul bahçesinde Okul Müdürü Handan Yenigün tarafından çiçekle uğurlamada bulunulurken, Yenigün başta okul öğretmenleri olmak üzere tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Okul Müdürü Yenigün, ardından yaptığı konuşmada, Şaban Alan'ın okulun her taşında, her karesinde emeği olan bir öğretmen olduğunu belirterek, “Bugün bizim için çok önemli, Kurtuluş İlkokulu için çok özel bir insanın Öğretmenler Gününü bütün okulca kutlamak istedik. Kurtuluş ilkokulunun her taşında, her karesinde emeği olan, 40 yılı aşkın süredir büyük bir özveriyle çalışan Şaban Alan Hocamız artık Kurtuluş İlkokulu ile özdeşleşmiş olan Şaban Hocamızın okuldan ayrılışı hepimizi çok duygulandırdı. Şaban Hocam öğretmenler gününüz kutlu olsun” dedi.

Yenigün’ün bundan sonraki yaşamında sağlık, mutluluk ve huzur dileyerek çiçek takdim ettiği Şaban Alan da yaptığı açıklamada, okuldaki görev süresini çok verimli geçirdiğini belirterek, "Her bir öğrencimiz benim için çok değerli. Meslek hayatımda onlarla birlikte geçirdiğim 40 yıl, benim için unutulmaz bir anı olarak kalacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Öte yandan Şaban Alan'ın veda törenine katılan öğrenciler, öğretmenler ve veliler de duygulu anlar yaşadılar. Veda programına İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ile Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri de katıldı.

Kaynak:www.2mart.com.tr

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum