Rize’de Şafak Operasyonu 4 Gözaltı 2 Tutuklama

Rize’de Şafak Operasyonu 4 Gözaltı 2 Tutuklama
Rize İl Emniyet Müdürlüğü zehir tacirlerine geçit vermemekte kararlılığını yaptığı operasyonlara bir yenisini daha ekleyerek gösterdi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince önceki gün yapılan şafak operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 2'si tutuklanırken, 2'si ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Operasyon sırasında Z.B, M.T, F.Ç, ve A.K isimli şahıslar gözaltına alınırken, şahıslar üzerinde 15.89 gram toz esrar, 132,77 gram esrar, 585 adet Sentetik Hap, 7,23 gram Sentetik Kannobinoid, 5,45 gram Hint Keneviri tohumu ve 1 Adet Ruhsatsız Tabanca ele geçirildi.

Zanlılardan, Z.B, M.T, F.Ç, ve A.K isimli şahıslar Rize Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. F.Ç ve A.K isimli şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Z.B, M.T isimli şahıslar ise tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevine gönderildi.

Emniyet yetkilileri, toplum için büyük tehlike olan uyuşturucu ile mücadeleye hız kesmeden, artarak ve kararlılıkla devam edeceklerini, vatandaşların da uyuşturucu ile ilgili ihbar için 156 ve 155’i arayabileceklerini ve ihbar da bulunanların isim ve adreslerinin hiçbir şekilde deşifre edilmeyeceğini ifade ettiler.