Rize'de Sağlık Çalışanlarına Karanfil Dağıtıldı

Rize'de Sağlık Çalışanlarına Karanfil Dağıtıldı
Rize'de, "14 Mart Tıp Bayramı" etkinlikleri kapsamında sağlık çalışanlarına karanfil dağıtıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen etkinliğe; Rize Valisi Ersin Yazıcı'nın yanı sıra İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. M. Halit Baykal, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Gökhan Demiral, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Hasan Türüt ile diğer sağlık yöneticileri katıldı.

rizede,-14-mart-tip-bayraminda-saglik-calisanlarina-karanfil-dagitildi-2.jpg

Vali Ersin Yazıcı ve beraberindekiler hastanede görev yapan tüm doktor ve sağlık personelleri tek tek ziyaret ederek tıp bayramı anısına karanfil hediye ederek, yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dinledi.

rizede,-14-mart-tip-bayraminda-saglik-calisanlarina-karanfil-dagitildi-3.jpg

Yazıcı, sağlık personellerine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Hem ilimizin sağlık alanındaki hizmetlerinin artması hem de verilen hizmetin niteliği ve kalitesi açısından bu hizmetin yürütülmesi noktasında başrol oynayan tüm sağlık çalışanlarımızın bayramını sizlerin nezdinde kutluyorum" dedi.

rizede,-14-mart-tip-bayraminda-saglik-calisanlarina-karanfil-dagitildi-4.jpg

Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe ise, "İl genelinde sağlık alanında ciddi anlamda olumlu gelişmeler yaşanıyor. Tüm bu gelişmelerde en büyük pay sahibi ise hiç şüphe yok ki; ebesinden hemşiresine, memurundan doktoruna, tüm sağlık çalışanlarının katkısı tartışılmazdır. En kıymetli yaşam unsuru sağlığımıza, büyük hizmetlerinden dolayı ilimiz olarak bu insanlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Sağlık hizmetlerinin her alanında görevini hep zamanında ve fedakarca yapan tüm sağlık çalışanlarımızın tıp bayramını bu vesileyle yeniden kutlarım" diye konuştu.

rizede,-14-mart-tip-bayraminda-saglik-calisanlarina-karanfil-dagitildi-5.jpg

rizede,-14-mart-tip-bayraminda-saglik-calisanlarina-karanfil-dagitildi-1.jpg

rizede,-14-mart-tip-bayraminda-saglik-calisanlarina-karanfil-dagitildi-6.jpg