Rize'de Sağlık Çalışanlarına Ücretsiz Ekmek ve Unlu Mamuller

Rize'de Sağlık Çalışanlarına Ücretsiz Ekmek ve Unlu Mamuller
Rize’de bir fırın işletmecisi, başlattığı kampanya ile sağlık çalışanlarına ücretsiz ekmek ve unlu mamul ürünleri veriyor.

Rize’nin Müftü Mahallesinde yer alan Mizan Unlu Mamulleri işletmecisi Birkan Öksüz, örnek olacak bir çalışmaya imza attı. Öksüz, tüm Dünya’yı tehdit eden koronavirüs salgınına karşı özveriyle çalışan sağlık çalışanları için başlattığı kampanya ile ekmek ve fırında üretilen unlu mamullerden ücretsiz olarak sağlık çalışanlarına hizmet vereceklerini kaydetti.

Öksüz, yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarına bir nebze olsun teşekkür edebilmek adına böyle bir kampanya düzenlediklerini kaydederek, “Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınına karşı sağlık çalışanları büyük bir özveriyle mücadele ediyor. Onlar bizler için gece gündüz fedakarca ve büyük bir özveriyle mücadele ederken, bizler de onların bu fedakarlık ve gayretlerine karşı onlara teşekkürü bir borç biliyoruz. Bu vesileyle de değerli sağlık çalışanlarımıza teşekkürümüzü böyle bir kampanya ile ifade etmek istedik. Ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde koronavirüs süreci sona erene kadar kampanyamız devam edecek ve sağlık çalışanlarımıza ücretsiz olarak ekmek ve simit, açma, poaça gibi unlu mamul ürünlerimizi sunacağız.” diye konuştu.

rize’de-bir-firin-isletmecisi,-baslattigi-kampanya-ile-saglik-calisanlarina-ucretsiz-ekmek-ve-unlu-mamul-urunleri-veriyor-(4).jpgrize’de-bir-firin-isletmecisi,-baslattigi-kampanya-ile-saglik-calisanlarina-ucretsiz-ekmek-ve-unlu-mamul-urunleri-veriyor-(3).jpgrize’de-bir-firin-isletmecisi,-baslattigi-kampanya-ile-saglik-calisanlarina-ucretsiz-ekmek-ve-unlu-mamul-urunleri-veriyor-(5).jpgrize’de-bir-firin-isletmecisi,-baslattigi-kampanya-ile-saglik-calisanlarina-ucretsiz-ekmek-ve-unlu-mamul-urunleri-veriyor-(1).jpg