Rize'de Sağlık Personeline "Göğüs Hastalıklarında Aciller" Eğitimi Verildi

Rize'de Sağlık Personeline "Göğüs Hastalıklarında Aciller" Eğitimi Verildi
Rize'de sağlık personellerine yönelik olarak "Göğüs Hastalıklarında Aciller" eğitimi verildi.

Rize Devlet Hastanesi Eğitim Salonu'nda düzenlenen eğitime Rize Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Serhat Talaş,  112 Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Zikrullah Tüfekçi'nin yanı sıra Rize İli Kamu Hastaneler Birliğine bağlı hastane acillerinde görev yapan pratisyen hekimler ile Rize Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Toplum Sağlığı Merkezlerinde görev yapan pratisyen hekimler ve İl Ambulans Servisi Başhekimliğine bağlı 112 acil sağlık hizmetleri istasyonlarında görev yapan sağlık personelleri katıldı.

rizede-gogus-hastaliklarinda-aciller-egitimi--2.jpg

Eğitime katılan personellere, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Servet Kayhan tarafından acil hastaya yaklaşım çercevesinde "Göğüs Hastalıklarında Aciller" eğitimi verildi.

rizede-gogus-hastaliklarinda-aciller-egitimi--5.jpg

Rize Sağlık Müdür Dr. Serhat Talaş, burada yaptığı açıklamada, hastalarımıza gerek hastane acillerimizde gerekse de 112 acil ekiplerimiz tarafından edilen ilk müdahalenin önemine dikkat çekerek, hastalarımıza vermiş olduğumuz sağlık hizmetinin kalitesini arttırmak ve hastalarımıza ilk müdahaleyi gerçekleştiren personellerimizin bilgi ve becerilerini arttırmak amacıyla eğitimlerimiz belli aralıklarda farklı konular ile devam etmektedir” dedi.

Talaş, ayrıca yoğun iş tempolarına rağmen bizlere zaman ayırıp, personellerimize bu eğitimleri vermemizde bizlere yardımcı olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi hocalarına da teşekkür etti.

rizede-gogus-hastaliklarinda-aciller-egitimi--3.jpg

rizede-gogus-hastaliklarinda-aciller-egitimi--4.jpg

rizede-gogus-hastaliklarinda-aciller-egitimi--1.jpg