Rize’de Sağlıkçılara Ücretsiz Ulaşım

Rize’de Sağlıkçılara Ücretsiz Ulaşım
Rize’de sağlık çalışanları toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz faydalanacak.

S.S. 8 Nolu Rize Şehir İçi Minibüsleri Kooperatifi, sağlık çalışanlarına toplu taşıma hizmetinin yarından (25 Mart Çarşamba) itibaren ücretsiz olduğunu duyurdu.

Rize’de şehir içi dolmuş yolcu taşımacılığı hizmetini gerçekleştiren S.S. 8 Nolu Rize Şehir İçi Minibüsleri Kooperatifi, vatandaşların sağlığı için mücadele eden sağlık çalışanlarının yanında olduklarını ve yeni tip koronavirüs (Covid 19) salgını süresince sağlık çalışanlarının hastaneye gidiş ve dönüşlerinde toplu ulaşım hizmetlerinden ücretsiz yararlanacağını bildirdi.

Kooperatiften yapılan açıklamada, ilk etapta yolcu taşımacılığının mesai giriş çıkış saatlerine göre belirlendiği ifade edilerek, bu kapsamda İçişleri Bakanlığının yayımladığı şehir içi yolcu taşımacılığı genelgesine uygun bir şekilde Alipaşa ve Gündoğdu istikametlerinden Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesine gidiş dönüş olarak 4’er sefer düzenleneceği kaydedildi.

ÜCRETSİZ OTOBÜS SAATLERİ

Ücretsiz yolcu taşımacılığında bulunacak otobüsler, saat 07.30, 15.30, 19.30 ve 23.30’da hem Alipaşa’dan hem de Gündoğdu’dan hareket ederek Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesine sağlık çalışanlarını taşıyacak. Ayrıca, Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Alipaşa ve Gündoğdu bölgesine 08.00, 16.00, 20.00 ve 24.00’da otobüsler sağlık çalışanlarını ücretsiz taşıyacak.

rize’de-saglikcilara-ucretsiz-ulasim-53.jpgrize’de-saglikcilara-ucretsiz-ulasim-053.jpg