Rize'de Sağlıklı Geleceğe Doğru Hızla İlerliyoruz

Rize'de Sağlıklı Geleceğe Doğru Hızla İlerliyoruz
Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül, sağlık çalışanlarının, hiç bir ayrım gözetmeksizin bütün insanlara sevgiyle, saygıyla, hoşgörüyle, sabırla ve özveriyle hizmet sunmayı ilke edindiklerini açıkladı.

Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül, yayımladığı 14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Mesajında "Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılabilmesi için fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan hekim ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlu olsun." dedi.

Doğuştan gelen temel bir insan hakkı olan sağlık hizmetlerinin herkese eşit ve yeterli bir şekilde ulaşması tüm sağlık çalışanlarının başta gelen hedefi olduğunu söyleyen Sünbül, "Hekimlik, direkt olarak insan yaşamını konu olan bir meslektir. Yaşatma ve iyileştirme sorumluluğu bu mesleğin temelinde, özünde yer alır. Bu yönü hekimliği belki de en zor ve sorumluluğu en ağır mesleklerden biri haline getirmiştir. Sağlık çalışanları, hiç bir ayrım gözetmeksizin bütün insanlara sevgiyle, saygıyla, hoşgörüyle, sabırla ve özveriyle hizmet sunmayı ilke edinmişlerdir ve bu doğrultuda Rize'de sağlıklı geleceğe doğru hızla ilerliyoruz" diye konuştu.

Sünbül, "Bir nefeslik sıhhatin bile değerinin ölçülemeyeceğin bilincinde olarak sağlık sektörü çalışanlarına sevgi ve şükranlarımı sunar, 14 Mart Tıp Bayramını Kutlar, tüm insanlık için sağlık ve huzur dolu bir yaşam temenni ederim" dedi.

safak-sunbul-rize-kamu-hastaneler-birligi-genel-sekreteri.jpg