Rize'de, "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" Sempozyumu Düzenlendi

Rize'de, "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" Sempozyumu Düzenlendi
Rize'de, "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" konulu sempozyum düzenlendi.

İyidere Kaymakamlığı ve İyidere Belediyesince ilçe merkezindeki bir otelde organize edilen sempozyuma, Kaymakam Orhan Altun, Belediye Başkanı Ahmet Mete, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz, öğrenciler ve aileleri katıldı.

rizede-saglikli-nesil-saglikli-gelecek-sempozyumu-(3).jpg

Kaymakam Altun, burada yaptığı konuşmada, madde bağımlılığının önemli bir konu olduğunu belirterek, "Ülkemizin en büyük sorunlarından biri olan madde kullanımı yaygınlığı ve internet bağımlılığı, çocuklu aileler başta olmak üzere toplumu rahatsız etmektedir. Konunun ciddiyetini anlamak ve anlatabilmek adına belediyemizle beraber bu programı düzenledik." ifadelerini kullandı.  

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hasan Türüt ile aynı hastanede görevli Psikiyatri Uzmanı Dr. Selim Polat, katılımcılara madde bağımlılığına ilişkin bilgi aktardı.

rizede-saglikli-nesil-saglikli-gelecek-sempozyumu-(2).jpgrizede-saglikli-nesil-saglikli-gelecek-sempozyumu-(1).jpgrizede-saglikli-nesil-saglikli-gelecek-sempozyumu-(4).jpgrizede-saglikli-nesil-saglikli-gelecek-sempozyumu-(5).jpg