Rize'de Sahilde 2 Gencin Cesedi Bulundu 1 Genç ise Komada

Rize'de Sahilde 2 Gencin Cesedi Bulundu 1 Genç ise Komada
Rize'de bu sabah şehir merkezi sahilinde kayalıklarda 2 erkek cesedi bulunurken, cesetlerin yanında bulunan bir kişinin ise komada olduğu belirtildi.

Rize'de deniz kenarında hareketsiz yatan 3 kişiden ikisinin öldüğü, diğerinin bilincinin kapalı olduğu belirlendi. Ölenlerin Erdinç T. (28) ile Mustafa B. (23), komada olanın ise H.B. (29) olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Rize Belediye binası karşısı İtfaiye Müdürlüğü yakınlarındaki deniz kenarında kayalıklar üzerinde bu sabah 2 genç erkek cesedi bulundu. Cesetlerin yanında bulunan bir erkek şahsın ise aldığı uyuşturucunun etkisi ile komada olduğu belirlendi. Cumhuriyet savcısı bölgeye gelerek incelemelerde bulunurken, ilk incelemelere göre 2 gencin aldıkları uyuşturucu hap nedeniyle hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

Sağlık durumu ciddiyetini koruyan H.B. ise ambulansla Rize Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yeri inceleme ekipleri, üzerinde kimlik bulunmayan cesetlerden birinde yara izleri olduğunu belirledi. Rize Cumhuriyet Savcılığınca yapılan incelemenin ardından cesetler, Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Olayın ardından yapılan incelemede İtfaiye Müdürlüğü yakınlarındaki sahilde bulunan cesetlerden birinin Mustafa B'ye ve diğerinin kentteki yerel televizyon kanalında 7 aydır kameramanlık yapan Erdinç T'ye ait olduğu belirlendi.

Erdinç T'nin, nöbetçi olduğu halde sabah işe gitmemesi üzerine mesai arkadaşlarının kendisini aradığı ancak ulaşamadığı öğrenildi. Haberi alan mesai arkadaşları, gözyaşlarını tutamadı.

Bu arada, çalıştığı televizyon kanalının arşivindeki kayıtlarda Erdinç T'nin, müzik programında kemençe eşliğinde horon oynaması, karlı yolda yürürken radyo ve televizyonculuğun zorluklarını anlatması görülüyor.

rizede-deniz-kenarinda-iki-erkek-cesedi-bulundu.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'de 2 Kişinin Öldüğü, 1 Kişinin Komalık Olduğu Olayın Perde Arkası