Rize'de Sakal-ı Şerif İzdihamı VİDEO İZLE

Rize'de Sakal-ı Şerif İzdihamı VİDEO İZLE
Kadir Gecesi dolayısıyla Rize Sahil Camii'nde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'i görmek isteyen vatandaşlar izdihama sebep oldu.

Rize İl Müftülüğü tarafından Merkez Sahil Camii’nde düzenlenen Kur’an-ı Kerim ziyafeti ve Sakal-ı Şerif ziyareti izdihama neden oldu.

Binlerce vatandaşın akın ettiği Sahil Camii’nde Rize Müftü Yusuf Karali Eğitim Merkezi Kurra Hafızları ile İstanbul Erenköy Kur’an Kursu İmamhatibi Yavuz Mutlu’nun okuduğu Kur’anı Kerim ile Kur’an ziyafetine doyan Rizeliler, Teravih Namazının ardından cam içerisinde sergilenen Peygamber Efendimiz'in (s.a.v) Sakal-ı Şerif'ine ise büyük bir ilgi gösterdi. Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın duasıyla tamamlanan programa ayrıca Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal da katıldı.

rizede-sakali-serif-izdihami-9.jpg

rizede-sakali-serif-izdihami-1.jpg

rizede-sakali-serif-izdihami-11.jpg

Kılınan teravih namazının ardından Peygamber Efendimiz'in (s.a.v) Sakal-ı Şerif'i cam içerisinde ziyarete açıldı. Salavatlar getiren ziyaretçiler, dualar eşliğinde Sakal-ı Şerif'i ziyaret ederken, bazı kişilerin Sakal-ı Şerif'i cep telefonlarıyla fotoğraflamaya çalışmaları ve Sakal-ı Şerif’e dokunmak istemeleri izdihama sebep oldu. Kalabalığın arasında kalan çocuklar ise ezilme tehlikesi geçirdi. Kalabalığı elleriyle iterek uzaklaştırmaya çalışan vatandaşlara Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan ve cami imamı sık sık uyarıda bulundu.

rizede-sakali-serif-izdihami-18.jpg

rizede-sakali-serif-izdihami-17.jpg

rizede-sakali-serif-izdihami-16.jpg

rizede-sakali-serif-izdihami-15.jpg

rizede-sakali-serif-izdihami-14.jpg

rizede-sakali-serif-izdihami-13.jpg

rizede-sakali-serif-izdihami-12.jpg

rizede-sakali-serif-izdihami-10.jpg

rizede-sakali-serif-izdihami-8.jpg

rizede-sakali-serif-izdihami-7.jpg

rizede-sakali-serif-izdihami-6.jpg

rizede-sakali-serif-izdihami-5.jpg

rizede-sakali-serif-izdihami-4.jpg

rizede-sakali-serif-izdihami-3.jpg

rizede-sakali-serif-izdihami-2.jpg

DİĞER FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...