Rize’de Satranç Heyecanı Başladı. İl Birincileri Belli Oluyor

Rize’de Satranç Heyecanı Başladı. İl Birincileri Belli Oluyor
Türkiye Satranç Federasyonu Rize İl Temsilciliği tarafından Rize’de düzenlenen “Küçükler ve Yıldızlar Rize İl Birinciliği” turnuvası başladı.

Rize Satranç İl Temsilciliğinin 2019 faaliyet programı çerçevesinde "Rize Küçükler Satranç İl Birinciliği” müsabakaları başladı. Yıldızlar İl Birinciliği müsabakalarına başvurular devam ederken bu kategorideki müsabakalar 14-15 Aralık tarihlerinde yapılacak.

Rize Gençlik Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonunda 7-8-9-10-11-12 yaş kategorisinde açık ve kızlar olmak üzere 12 farklı kategoride düzenlenen turnuva, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’in ilk hamleyi yapmasıyla başladı. Çelik, açılış öncesi yaptığı konuşmada turnuvaya katılan öğrencilerle, antrenörler ve okul idarecilerine teşekkür etti. Küçükler il birinciliği müsabakalarının 2 gün süreceğini kaydeden Çelik, müsabakalar sonucunda yarışmaya katılıp tamamlayan tüm öğrencilerin Türkiye Küçükler Şampiyonasına katılım hakkı elde edeceklerini belirtti. Çelik, müsabakalarda öğrencilere başarılar diledi.

turkiye-satranc-federasyonu-rize-il-temsilciligi-tarafindan-rize’de-duzenlenen-“kucukler-ve-yildizlar-rize-il-birinciligi”-turnuvasi-basladi-(5).jpg

13-14-15-16-17-18 Yaş kategorisinde açık ve kızlar olmak üzere 12 farklı kategoride düzenlenecek Yıldızlar İl Birinciliği müsabakalarına başvuruların devam ettiğini ve başvuruların 12 Aralık 2019 saat 17:00'da sona ereceğini kaydeden İl Müdürü Çelik, satranca gönül veren tüm öğrencileri müsabakalara katılmaya davet etti. Çelik, yıldızlar kategorisinde de yarışmaya katılıp tamamlayan tüm sporcuların Türkiye Yıldızlar Şampiyonasına katılım hakkı elde edeceklerini kaydetti.

Çelik, turnuvaya gösterilen ilgi ve katılımın yoğun olmasının kendilerini gururlandırdığını kaydederek, Rize'de satrança olan ilginin her geçen gün artmasının sevindirici olduğunu belirterek çalışmaları dolaıysıyla İl Temsilciliğine teşekkür etti.

turkiye-satranc-federasyonu-rize-il-temsilciligi-tarafindan-rize’de-duzenlenen-“kucukler-ve-yildizlar-rize-il-birinciligi”-turnuvasi-basladi-(1).jpgturkiye-satranc-federasyonu-rize-il-temsilciligi-tarafindan-rize’de-duzenlenen-“kucukler-ve-yildizlar-rize-il-birinciligi”-turnuvasi-basladi-(3).jpgturkiye-satranc-federasyonu-rize-il-temsilciligi-tarafindan-rize’de-duzenlenen-“kucukler-ve-yildizlar-rize-il-birinciligi”-turnuvasi-basladi-(7).jpgturkiye-satranc-federasyonu-rize-il-temsilciligi-tarafindan-rize’de-duzenlenen-“kucukler-ve-yildizlar-rize-il-birinciligi”-turnuvasi-basladi-(8).jpgturkiye-satranc-federasyonu-rize-il-temsilciligi-tarafindan-rize’de-duzenlenen-“kucukler-ve-yildizlar-rize-il-birinciligi”-turnuvasi-basladi-(9).jpgturkiye-satranc-federasyonu-rize-il-temsilciligi-tarafindan-rize’de-duzenlenen-“kucukler-ve-yildizlar-rize-il-birinciligi”-turnuvasi-basladi-(10).jpgturkiye-satranc-federasyonu-rize-il-temsilciligi-tarafindan-rize’de-duzenlenen-“kucukler-ve-yildizlar-rize-il-birinciligi”-turnuvasi-basladi-(2).jpgturkiye-satranc-federasyonu-rize-il-temsilciligi-tarafindan-rize’de-duzenlenen-“kucukler-ve-yildizlar-rize-il-birinciligi”-turnuvasi-basladi-(4).jpgturkiye-satranc-federasyonu-rize-il-temsilciligi-tarafindan-rize’de-duzenlenen-“kucukler-ve-yildizlar-rize-il-birinciligi”-turnuvasi-basladi-(11).jpg