Rize'de Savcının Bekaroğlu'nu Dövmediği Kaldı!

Rize'de Savcının Bekaroğlu'nu Dövmediği Kaldı!
Fazilet Partisi'nden 21. Dönem Rize Milletvekili seçilerek siyasete atılan HAS Parti Siyasi İşler ve İnsan Hakları Başkanı Eski Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize'de savcı tarafından dövülmekten beter edildi!

Rize'de katıldığı protesto gösterisinden sonra firma hakkında suç duyurusunda bulunan Bekaroğlu, firmanın aleyhinde suç duyurusunda bulunmasından sonra Savcı'dan dövülmekten beter edildiği ve ağır bir şekilde işittiği azarı anlattı.

Rize'nin Fındıklı ilçesinde faaliyet gösteren Karali Çay Fabrikası ve Rize'de faaliyet gösteren onlarca çay fabrikasının insan sağlığını tehdit ettiğini iddia ederek protesto gösterisine katılan ve firma hakkında suç duyurusunda  bulunan HAS Parti Siyasi İşler ve İnsan Hakları Başkanı Mehmet Bekaroğlu'na firma tarafından "çalışma ortamımızı ve ticaret yapmamızı engelliyor" şeklinde suç duyurusunda bulunuldu. Fındıklı ilçesindeki savcı tarafından çağrılan Bekaroğlu savcıdan büyük bir azar işitti. Bekaroğlu, savcı ile arasında geçen diyaloğu twitterdan paylaştı.

İşte Bekaroğlu'nun azar işitmesine neden olan olay ve Bekaroğlu'nun olayı twitter'dan anlattığı cümleler:

1.20110826211651..jpg

2.20110826211711..jpg

3.20110826211725..jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Bekaroğlu'ndan Rize'de Protesto!

olay53 - ÖZEL -