Rize'de SD Estetik&Güzellik Merkezinde Ücretsiz Vücut Analizi

Rize'de SD Estetik&Güzellik Merkezinde Ücretsiz Vücut Analizi
Rize'de Mora Plaza’da hizmet vermekte olan SD Estetik&Güzellik Merkezi büyümeye devam ediyor.

Doğu Karadeniz Bölgesinde lazer epilasyon, cilt uygulamaları ve zayıflamada en çok tercih edilen Güzellik Merkezi olan SD Estetik&Güzellik Merkezi, Artvin Merkez ve Hopa, Rize Merkez, Çayeli, Ardeşen, Trabzon Araklı, İstanbul şubelerinden sonra Balıkesir Edremit’te yeni şubesini açtı. Girişimciliği ile tanınan işletme sahibi Siham Özdoğan bölgeye farklı cihazlar ve yeni uygulamalar getireceğini, daima işletmelerini geliştirme odaklı çalıştıklarını kaydetti.

sd-estetikguzellik-merkezi--rize-(8).jpg

Lazer Epilasyon hizmetlerinin yanı sıra ciltte leke, kırışıklık, akne vb birçok cilt sorununa özel vitaminlerle çözüm sunan işletme zayıflama ve bölgesel incelme cihaz ve hizmetleri ile de oldukça iddialı.

Lazer Epilasyon uygulamasında bölgede ilk ve tek fiber optik diode buz lazer ve hibrit soğuk hava üflemeli alex cihazlarla kişinin cilt yapısı, ten rengi, kıl tipine göre tamamen kişiye özel bir program oluşturarak doğru cihazla başarılı sonuç almaya odaklı çalışan SD Estetik & Güzellik profesyonel cilt bakımı uygulamaları ile medikal cilt bakımı, leke uygulamaları, cilt yenileme, cilt gençleştirme vb uygulamalar ile cilt sorunlarına göre etkili çözümler sunmaya ve saç derisi yenileme ve dökülmeyi durdurup saç köklerinin yeniden güçlendirilmesini sağlayan özel vitamin uygulamaları ile saç ve kaş çıkmasına da katkı sunmaya devam ediyor.

Cilt analizi ve lazerde deneme atışını ÜCRETSİZ gerçekleştiren SD güzelliğim önemli diyenler için de hizmet kalitesi en üst düzeyde tutuluyor ve kaş, kirpik, laminasyon ve lifting işlemleri ile kalıcı kaş, göz ve dudak uygulamaları, microblading 3D-4A-6T pigmentoloji kıl tekniği kalıcı kaş tasarım uygulaması ve kalıcı fondöten BBglow-BBshine hizmeti de verilmekte.

sd-estetikguzellik-merkezi--rize-(1).jpg

SD Beslenme ve Diyet Danışmanlığında hizmet veren Dyt Gizem Metin inbody detaylı vücut analizi, soğuk lipoliz (cry lipolis), ozon sauna, lenf drenaj, elektro terapi, G5 selülit bakımı, ultrasonic saund kollarında da hizmet verdiklerini belirtti.

Diyetisyen Gizem Metin, Mora Plaza’da SD Beslenme ve Diyet Danışmanlığı bünyesinde 24 Kasım tarihine kadar Rizeli hemşerilerine detaylı vücut analizini ÜCRETSİZ yapacağını kaydetti. Ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel 24 Kasım’a kadar tüm öğretmenlere lenf drenaj uygulamasının HEDİYE edileceğini açıkladı.

SD Estetik&Güzellik güzelliğine değer verenlerin adresi olmaya devam edecek...

ADRES: Rize Merkez Şubesi: Mora Plaza / Piriçelebi Mahallesi Atatürk Cad. Kale Market Yanı RİZE

ÇAĞRI MERKEZİ İLETİŞİM: 0532 135 19 11 

dyt-gizem-metin--(2).jpgsd-estetikguzellik-merkezi--rize-(2).jpgsd-estetikguzellik-merkezi--rize-(5).jpgsd-estetikguzellik-merkezi--rize-(6).jpgsd-estetikguzellik-merkezi--rize-(7).jpgdyt-gizem-metin--(1).jpg