Rize'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Rize'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimi ile ilgili olarak, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş başkanlığında ‘Seçim Koordinasyonu ve Güvenliği Toplantısı’ düzenlendi.

Rize İl Afad Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda seçim sürecinin ilimizde huzur ve güven ortamı içerisinde tamamlanması ve herhangi bir olumsuzluğa meydan verilmemesi için gerekli tedbirlerin alınması ile seçim günü yapılacak iş ve işlemler ile ilgili konular görüşüldü.

Risk ve problem oluşturacak durumların değerlendirilerek istişare edildiği toplantıda Vali Baydaş, kurumların seçim günü görevlendirdiği personel sayılarıyla ilgili tek tek bilgi aldı.

Seçim güvenliği için gerekli tedbirlerle ilgili talimatlarda bulunan Vali Baydaş, kış tedbirleri, elektrik kesintisi, ulaşım vb. tüm tedbir ve önlemeler noktasında hassasiyet içinde olmaları gerektiğini vurgulayarak hiçbir boşluk bırakmadan gerekli tedbirleri almaları gerektiğini ifade etti.

Toplantıya; Vali Yardımcıları Murat Öztürk, Hatice Cemre İncesu, Hüseyin Aydın, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı Ali Güngör, Sahil Güvenlik Karakol Komutan Vekili Teğmen Alican Özbey ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

rizede-secim-guvenligi-toplantisi-yapildi-1.jpg

rizede-secim-guvenligi-toplantisi-yapildi-10.jpg

rizede-secim-guvenligi-toplantisi-yapildi-2.jpg

rizede-secim-guvenligi-toplantisi-yapildi-3.jpg

rizede-secim-guvenligi-toplantisi-yapildi-4.jpg

rizede-secim-guvenligi-toplantisi-yapildi-5.jpg

rizede-secim-guvenligi-toplantisi-yapildi-7.jpg

rizede-secim-guvenligi-toplantisi-yapildi-9.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum