Rize'de Seferberlik Çağrısı!

Rize'de Seferberlik Çağrısı!
Hentbol Bayanlar Süper Liginde zirveyi yakından ilgilendiren Ardeşen GSK - Yeni Mahalle Belediyespor karşılaşması NTVspor'dan canlı yayınlanacak.

Hentbol Bayanlar Süper Liginin 6. Haftasında, Ardeşen’de oynanacak olan Ardeşen GSK – Yeni Mahalle Belediyespor karşılaşması NTVspor tarafından naklen yayınlanacak.
 
İlk 5 Haftada tüm maçlarını kazanarak namağlup bir şekilde Liderlik koltuğunda yer alan Ardeşen GSK, şampiyonluk yolundaki güçlü rakibi, en yakın takipçilerinden Yeni Mahalle Belediyespor’u konuk edecek.Bu zorlu karşılaşma 9 Kasım Pazar Günü, 13:00’te oynanacak ve NTVspor ekranlarından canlı olarak yayınlacak.

ARDEŞEN AVRUPA MAÇI ÖNCESİ PROVA YAPACAK!

22-23 Kasım tarihlerinde Ardeşen’de oynanacak olan Avrupa Kupası maçı öncesi, seyirci provası yapmak isteyen Ardeşen GSK, güçlü rakibi karşısında 5 Bin taraftar hedefliyor.

SEFERBERLİK ÇAĞRISI

Konuyla ilgili olarak Ardeşen GSK cephesinden, seferberlik çağrısı gelerek, “Yılın maçı diyebileceğimiz bir karşılaşmaya ev sahipliği yapacağız. Bu maç Tv aracılığı ile hem ülkemiz de hem de Avrupa’da takip edilecek. Coşkulu taraftarımızın tribün şovu Avrupa maçı öncesi çok önemli. Bu maçta galibiyet kadar, Ülkemizdeki ve Avrupa’daki rakiplerimize göz dağı vermek önem taşıyor.” denildi.