Rize'de Şehir İçi Dolmuş ve Minibüsleri ALES Sınav Günü Çalışacak

Rize'de Şehir İçi Dolmuş ve Minibüsleri ALES Sınav Günü Çalışacak
S.S. 8 Nolu Rize Şehir İçi Minibüsleri Kooperatifi, yarın yapılacak olan ALES Sınavı nedeniyle dolmuş taşımacılığında bulunulacağını bildirdi.

Kovid-19 tedbirleri kapsamında 2021 yılına ertelenen Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES), yarın (21 Şubat Pazar günü) 81 ilde ve 88 sınav merkezinde gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda Rize’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde düzenlenecek ALES sınavı dolayısıyla S.S. 8 Nolu Rize Şehir İçi Minibüsleri Kooperatifi, pazar günü dolmuş yolcu taşımacılığında bulunacağını bildirdi.

Kooperatiften yapılan açıklamada, sınava girecek olan adaylara başarı temennisinde bulunularak, “21 Şubat Pazar günü ilimizde sınava girecek adaylarımızın ulaşım sorunu yaşamaması için S.S. 8 Nolu Rize Şehir İçi Minibüsleri Kooperatifi olarak otobüs ve dolmuş hizmetimizi sabah 07.00’da başlatıp sınavlar sona erene kadar sürdüreceğiz. Otobüs ve dolmuşlarımız Gündoğdu – Fener Mahallesi arasında Dağdibi yolu hariç hizmet verecektir. Sınava girecek olan tüm adaylarımıza başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi.