Rize’de Şehit Aileleri İçin Yemek Düzenlendi

Rize’de Şehit Aileleri İçin Yemek Düzenlendi
Rize Valiliği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle şehit aileleri onuruna yemek verildi.

Rize Öğretmenevinde düzenlenen yemeğe, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Ağır Ceza Reisi ve Adalet Komisyon Başkanı Bayram Kantık, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İl Müftüsü İsmail Yalçın, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Kemal Aksu ve şehit aileleri katıldı.

rize’de-sehit-aileleri-icin-yemek-duzenlendi-(6).jpg

Vali Erdoğan Bektaş burada yaptığı konuşmada; "Can, ancak vatan için, millet için, devlet için, bayrak için ve bu değerlerin yaşaması için feda edilirse anlamlıdır. Şehitlerimize çok şey borçluyuz. Onların bize emaneti olan bu millete, bu devlete, şehit yakınlarına, onların kardeşlerine, çocuklarına, anne babalarına sahip çıkmak da bizim devlet olarak en önemli görevlerimizden birisidir. Bu vesileyle ülkesi ve milleti için canını veren tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, yakınlarına sabır ve metanet, gazilere de uzun ömür ve mutluluk diliyorum “dedi.

Rize Valiliği tarafından şehit ailelerine verilen yemek, şehitler adına okunan duanın ardından sona erdi.

rize’de-sehit-aileleri-icin-yemek-duzenlendi-(12).jpg

rize’de-sehit-aileleri-icin-yemek-duzenlendi-(1).jpgrize’de-sehit-aileleri-icin-yemek-duzenlendi-(8).jpgrize’de-sehit-aileleri-icin-yemek-duzenlendi-(5).jpgrize’de-sehit-aileleri-icin-yemek-duzenlendi-(2).jpg

rize’de-sehit-aileleri-icin-yemek-duzenlendi-(4).jpgrize’de-sehit-aileleri-icin-yemek-duzenlendi-(3).jpgrize’de-sehit-aileleri-icin-yemek-duzenlendi-(10).jpgrize’de-sehit-aileleri-icin-yemek-duzenlendi-(9).jpg