Rize’de Şehit Aileleri "Kesişme: İyi ki Varsın Eren Filminde Buluştu

Rize’de Şehit Aileleri "Kesişme: İyi ki Varsın Eren Filminde Buluştu
Rize'de şehit ve gazi aileleri, Mehmetçik'in teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hikayesinin anlatıldığı 'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filmini izledi.

Şehit Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in anısına çekilen ’Kesişme: İyi Ki Varsın Eren’ filmi vizyona girdiği ilk günden itibaren yoğun ilgi görüyor.

Rize Valiliği ve Aile ve Sosyal Hizmetler Rize İl Müdürlüğü Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Birimi iş birliğiyle, Vali Yardımcısı Kübra Baka Kılıç, Aile ve Sosyal Hizmetler Rize İl Müdürü İdris Altuntaş, Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı personeli, şehit ve gazi aileleri, "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmini izledi.

Duygulu anların yaşandığı faaliyet sonrasında başta Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik olmak üzere tüm şehitler rahmet ve minnetle anıldı.

Şehit ve Gazi Aileleri programı organize eden kurumlara teşekkür etti.

rizede-sehit-aileleri-kesisme-eren-iyi-ki-varsin-filminde-bulustu-5.jpgrizede-sehit-aileleri-kesisme-eren-iyi-ki-varsin-filminde-bulustu-7.jpgrizede-sehit-aileleri-kesisme-eren-iyi-ki-varsin-filminde-bulustu-8.jpgrizede-sehit-aileleri-kesisme-eren-iyi-ki-varsin-filminde-bulustu-4.jpgrizede-sehit-aileleri-kesisme-eren-iyi-ki-varsin-filminde-bulustu-9.jpgrizede-sehit-aileleri-kesisme-eren-iyi-ki-varsin-filminde-bulustu-1.jpgrizede-sehit-aileleri-kesisme-eren-iyi-ki-varsin-filminde-bulustu-3.jpgrizede-sehit-aileleri-kesisme-eren-iyi-ki-varsin-filminde-bulustu-10.jpg