Rize'de Şehit Ailesine Acı Haber Verildi

Rize'de Şehit Ailesine Acı Haber Verildi
Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan halk otobüsüne patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirilen terör saldırısında yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede şehit düşen istihkam er Rizeli Uğur Korkmaz’ın Rize’deki ailesine acı haber verildi.

Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan halk otobüsüne Talas Bulvarı Erciyes Üniversitesi yerleşkesi yanında patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirilen terör saldırısında yaralanan istihkam er Rizeli Uğur Korkmaz, tedavi gördüğü özel bir hastanede müdahaleye rağmen şehit oldu.

Rize’nin İkizdere ilçesi Çiçekli Köyünden olan ve Rize Merkez Tophane Mahallesinde ikamet eden Şehit Asker Uğur Korkmaz’ın ailesine acı haber verildi.

Şehidin Tophane Mahallesi Irmak Sokak'taki evine gelen Vali Yardımcısı Emre Nebioğlu, İl Garnizon Komutan Vekili Albay İbrahim Akgün, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Müftüsü İsmail Yalçın ve beraberindekiler, sağlık ekipleri ile birlikte baba Yılmaz ve anne Nesrin Korkmaz'a acı haberi verdi. 

Acı haberi alan aile yakınları ve komşuları da şehidin evinin önünde toplandı. Polis memurları tarafından şehidin evinin balkonuna Türk bayrağı asıldı.

Şeker hastası olduğu öğrenilen anne Nesrin Korkmaz fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Şehit annesinin ambulansa binerken "Oğlum, annen kurban olsun sana" diyerek gözyaşı döktü.

21 yaşındaki şehidin 3 kardeşi bulunduğu ve 1 Temmuz 2017 tarihinde terhis olacağı öğrenildi. 

Şehit Korkmaz'ın cenazesinin ne zaman toprağa verileceği henüz netlik kazanmadı.

rizeye-sehit-atesi-dustu-ugur-korkmaz.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rizeli Şehit Korkmaz’ın Saat Saat Cenaze Programı

Rizeli Şehit Korkmaz’ın Naaşı Memleketi Rize’de FOTO GALERİ

Şehit Babası Korkmaz: Bugün Bayram Günüdür, Burası Cenaze Evi Değil Bayram Yeridir. Türk Milleti Çökmez, Her Daim Ayaktadır. O Zalimlere Öyle Mesaj Verin

Şehit Uğur Korkmaz’ın Naaşı Memleketi Rize’de

Şehit Uğur Korkmaz’ın Cenazesi Trabzon’a Getirildi

Kayseri Şehitlerini Uğurladı! Şehidimizin Cenazesi Rize'ye Geliyor VİDEO İZLE

Rizeli Şehit Korkmaz'ın Cenaze Detayları Belli Oldu​

Rizeli Şehitten Yürek Yakan Paylaşım VİDEO İZLE

Rizeli Şehit FOTO GALERİ

Rize'ye Şehit Ateşi Düştü