Rize'de şehit Mehmetçikler için sabah namazında dua edildi

Rize'de şehit Mehmetçikler için sabah namazında dua edildi
Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmalarda 12 asker şehit oldu. Rize'de tüm camilerde sabah namazının ardından şehit Mehmetçikler için dua edildi.

Kentte sabah namazında camilerde bir araya gelen vatandaşlar, Kur'an-ı Kerim dinledi, ellerini şehitler için semaya açtı. İl Müftüsü Naci Çakmakçı, Müftü Mahallesi Berat Camii'nde gerçekleştirilen programa katılarak şehitlerimiz için dua etti.

Duanın ardından şehitlerin ailelerine başsağlığı dileyen Çakmakçı, "Şehitlerimiz, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için canlarını feda ettiler. Onların bu fedakârlıkları asla unutulmayacaktır. Allah'tan şehitlerimize rahmet, ailelerine ve milletimize sabırlar diliyoruz." dedi.

Vatandaşlar da şehitlerimiz için dualar etti. Şehitlerin ailelerine başsağlığı dilediler.

rizede-camilerde-sehit-mehmetcikler-icin-dua-edildi-2.jpg

rizede-camilerde-sehit-mehmetcikler-icin-dua-edildi-1.jpg

rizede-camilerde-sehit-mehmetcikler-icin-dua-edildi-4.jpg

rizede-camilerde-sehit-mehmetcikler-icin-dua-edildi-3.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum