Rize'de Sertifikalı Eğitim Programı Düzenlenecek

Rize'de Sertifikalı Eğitim Programı Düzenlenecek
Rize'de sertifikalı Global Sivil Toplum Bilgilendirme Eğitim Semineri düzenlenecek.

TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdülbaki Fil, Trabzon Genç İşadamları Derneği (TGİAD) ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) işbirliğinde yarın (cumartesi günü) ÜCRETSİZ olarak Global Sivil Toplum Bilgilendirme Eğitim Semineri düzenleyeceklerini açıkladı.

Başkan Fil yaptığı açıklamada, "Trabzon Genç İşadamları Derneği (TGİAD) ile  Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (Doka) Teknik Destek Programı kapsamında TÜMSİAD Rize Şubesi Dernek Merkezimizde 3 Mart Cumartesi günü saat 11.00'de  başlayacak sertifikalı ÜCRETSİZ “Global Sivil Toplum Bilgilendirilmesi” eğitim semineri düzenleyeceğiz. Eğitim çerçevesinde uluslararası faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları, Türkiye dışından örnekler, faaliyetler ve projeler ile Türkiye’den örnekler ve faaliyetleri içeren Global Sivil Toplum Kuruluşlarıyla bağlantı kurma yollarının öğretileceği sertifikalı eğitim seminerimize Rize halkımız ve tüm sivil toplum kuruluşlarımız davetlidir." dedi.

Fil, son olarak arzu edenlerin kayıt ve program hakkında detaylı bilgi için 213 20 05 sabit telefon numarasını arayıp bilgi sahibi olabileceklerini kaydetti.