Rize'de Şeytan'ı Ters Şerit Çarptı!

Rize'de Şeytan'ı Ters Şerit Çarptı!
Rize Merkeze bağlı Şeytan Sokağında, araç şoförlerinin ters şerit ihmali nedeniyle tehlikeli bir hal almaya başladı.

Rize şehir merkezinde Orta Cami arkasında bulunan Dosma ve Dağbaşı dolmuş duraklarının güzergahı olan Şeytan Sokağında sürücülerin sürekli olarak ters şerit ihlali yapması dolayısıyla dolmuş şoförlerini çileden çıkarıyor. Abdullah Hanoğlu isimli minibüs şoförü, sorunun her geçen gün büyüdüğünü ifade ederek, tartışmaların yaşandığını ve sorunun çözümü için bir kişinin ölmesi mi gerektiğini kaydetti. Sokak esnafı da ters şerit ihlali dolayısıyla yaşanan trafik sıkışıklığı ve sürücüler arasında yaşanan tartışmalardan oldukça rahatsız. Vatandaşlar sorunun çözümü için yolda kapan sistemi uygulamasına geçilmesi gerektiğini belirtti.

seytan-sokagi-ter-serit-sikintisi-1.jpg

Rize'de Şeytan Sokağı Azapta!

Rize şehir merkezinde Orta Cami Arkasında bulunan Dosma ve Dağbaşı Minibüs hattı şoförü Abdullah Hanoğlu konu hakkında yaptığı açıklamada, sorunun geçmişten günümüze dek devam ettiğini ve şikayetçi olduklarını kaydederek, “Bu soruna dur denilmesi lazım. Emniyette oluşan dosyalarımız hep bu yönde. Ters istikametten gelen arabalar ise haklıymış gibi şoför arkadaşlarımıza ters çıkışarak kavga etmemize sebep oluyor. Bu sorunun devam etmemesi için psikolojisi bozuk birinin tartışma esnasında silahını çıkartıp bizi vurması mı lazım?” dedi.

Hanoğlu, yolda kurulacak kapan sistemi ile sorunun çözüleceğini sözlerine ekleyerek kamera sistemi ile de ters şerit ihmalinde bulunan sürücülerin cezalandırılmasını istedi.

seytan-sokagi-ter-serit-sikintisi-3.jpg

seytan-sokagi-ter-serit-sikintisi-2.jpg

Haber: Serkan Öztürk