Rize'de şiddetli rüzgar nedeniyle 29 ihbar

Rize'de şiddetli rüzgar nedeniyle 29 ihbar
Rize'de dün gece saatlerinden sonra etkili olan şiddetli rüzgar, çatı uçması ve araç hasarı gibi olaylara neden oldu.

Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünün 103 nolu fırtına uyarısına istinaden Rize Valiliği, il genelinde toplam 29 ihbarın geldiğini açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, ihbarların 28'inin çatısı uçması, 1'inin de araç hasarı ile ilgili olduğu belirtilirken yaşanan olaylar neticesinde herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadığı kaydedildi.

Rize Merkezde 12 ihbar alındığı kaydedilen açıklama, Fındıklı ve Çayeli’den 4’er, Ardeşen’den 3, Pazar, Güneysu ve Çamlıhemşin’den ise 2’şer ihbar alındığı belirtilerek, "Vatandaşlarımıza bu tip ihbarların 112 Acil Çağrı Merkezine ve AFAD İl Müdürlüğümüzün 0464 223 3400 numaralı ihbar hattına bildirmeleri yönünde bilgilendirme yapılmaktadır" denildi.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.